EUROPA LEAGUE

Μάρτινς: "Δεν θα παίξουμε για το 0-0"

Μάρτινς: "Δεν θα παίξουμε για το 0-0"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Μαρίτιμο, Πέδρο Μάρτινς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως η ομάδα του δεν θα παίξει για το 0-0

Παρά το θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη (1-1) η Μαρίτιμο δεν θα παίξει για το 0-0 κόντρα στον Αστέρα στον επαναληπτικό της Πέμπτης (9/8) για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Αυτό τόνισε στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (8/8) ο τεχνικός της Πορτογαλικής ομάδας, Πέδρος Μάρτινς.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Μαρίτιμο στην συνέντευξη Τύπου:

" Δεν θα παίξουμε για το 0-0. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ξέρουμε ότι ο Αστέρας δεν θα ανοιχτεί στην αρχή. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και ο Αστέρας έχει καλούς παίκτες με εμπειρία".

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του είπε: " Είναι μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι μας. Τώρα θα έχουμε καλύτερη εικόνα από ότι στο πρώτο ματς".

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μάρτινς ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στην αποστολή της Μαρίτιμο για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην αποστολή είναι οι: Σαλέν, Ρικάρντο, Μπρίγκελ, Σεμέδο, Ρομπέρζ, Ζοάο Γκιγιέρμε, Ιγκόρ Ρόσι, Λουίς Ολίμ, Ρούμπεν Φερέιρα, Μιράντα, Ζοάο Λουίς, Ροντρίγκο Αντόνιο, Ρούμπεν Μπριγίδο, Έλντον, Ιμπραχίμ, Ντανίλο Δίας, Φιντέλις, Σάμι, Αντίλσον.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ