EUROPA LEAGUE

Μαρτίνεθ: "Δεν περίμενα το 3-0"

Μαρτίνεθ: "Δεν περίμενα το 3-0"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, δήλωσε ότι δεν περίμενε νίκη με τόσο μεγάλο σκορ για την ομάδα του. Τι είπε για το πώς έπαιξε ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού:

Για το τον επαναληπτικό:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το 3-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν το περίμενα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής είναι πολύ καλός αντίπαλος και θα παίξουμε άλλα 90 λεπτά. 'Εχει παίξει στην Ευρώπη έχει εμπειρία και μπορούν να συμβούν πολλά. Όπως και να ‘χει όμως εμείς κάναμε έναν πολύ αγώνα και συνεχίζουμε».

Αν υπήρξαν νεύρα μεταξύ του Μπαρκέρο και του Μάρτινς για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι.

«Οχι. Έχει συμβεί ξανά να αλλάζει ο παίκτης που θα το εκτελέσει και όποιος το χάνει έχει την ευθύνη. Δεν έχει να κάνει με τους άλλους παίκτες».

Αν μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ η ομάδα του.

«Θα μπορούσε να έχει μπει κι άλλο γκολ. Οι παίκτες θα πρέπει να χαίρονται όμως».

Αν οι παίκτες που δεν παίζουν συχνά μπορούν να μπαίνουν εύκολα στο παιχνίδι.

«Εγώ χαίρομαι για τα παιδιά. Όλη την εβδομάδα είναι πολύ καλό το κλίμα στις προπονήσεις, έχουν καλά αποτελέσματα και ύστερα από πάρα πολλά χρόνια η Λεβάντε πηγαίνει καλά».

Γιατί δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τη Λεβάντε.

«Υπήρξαν μέρες που μιλήσαμε με τη διοίκηση. Εγώ είμαι φίλαθλος της Λεβάντε, αλλά ο πρώτος μου στόχος είναι να διασκεδάσω και ότι έγινε, έγινε».

Αν περίμενε τόσο κακό τον Ολυμπιακό.

«Εγώ σέβομαι όλες τις ερωτήσεις σας. Πιστεύω ότι δεν έκανε κακό παιχνίδι ο Ολυμπιακός, έχουν πολύ ταλέντο οι παίκτες του. Η Λεβάντε έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ