EUROPA LEAGUE

Λούζον: "Είναι σκληρή η Ξάνθη"

Λούζον: "Είναι σκληρή η Ξάνθη"

Ο Γκάι Λούζον δήλωσε πως παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κόντρα στη Skoda Ξάνθη στο πρώτο ματς, θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα της Σταντάρ Λιέγης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης:

Για το αν θα κάνει αλλαγές στην 11άδα: "Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, έχουμε καλούς παίκτες και χρειάζονται οι αλλαγές. Ίσως να δώσω χρόνο συμμετοχής και σε άλλο τερματοφύλακα αλλά όχι στον Τουράμ καθώς έχει λίγες μέρες που αποκτήθηκε. Χρησιμοποιώ το rotation γιατί βοηθάει τους παίκτες να επιστρέφουν πιο "φρέσκοι". Ένας παίκτης μπορεί να είναι βασικός στο ένα παιχνίδι, στο άλλο να βρίσκεται στον πάγκο, στο επόμενο εκτός αποστολής και να επιστρέψει στην συνέχεια".

Για το αν θα έκανε αλλαγές αν το πρώτο ματς ήταν 1-0 υπέρ της Skoda Ξάνθη: "Είχαμε προβλήματα με την Skoda Ξάνθη στο πρώτο παιχνίδι αλλά οι αλλαγές πρέπει να γίνουν στην 11άδα. Αυτό δεν έχει να κάνει με το να χρησιμοποιήσω παίκτες που δεν είναι βασικοί".

Για το αν είδε τον 1ο αγώνα σε βίντεο: "Ναι, τον είδα. Αυτά που είδα στην Skoda Ξάνθη μας βοήθησαν στο παιχνίδι με την Λιρς".

Για την επικινδυνότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νέους αμυντικούς παίκτες: "Δεν επιλέγω απλά τους παίκτες στο γήπεδο. Επιλέγω παίκτες που αξίζουν να παίξουν και δεν κοιτώ τα ονόματα. Αν δεν κάναμε αλλαγές μπορεί να μην είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Χρειάζομαι όλους τους παίκτες που έχω στην διάθεσή μου. Σκεφτόμαστε όχι μόνο τον κάθε επόμενο αγώνα αλλά να διαχειριστούμε σωστά το ρόστερ με βάση το πρόγραμμα. Η ομάδα της Skoda Ξάνθης είναι σκληρή, κάτι που δεν το γνώριζα στην αρχή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να το πάρουμε σοβαρά".

Τους παίκτες της Σταντάρ εκπροσώπησε ο Γιόνι Μπούγιενς, ο οποίος δήλωσε: "Δεν ξέρω αν θα είμαι αρχηγός την Πέμπτη. Απλά μέχρι τώρα έχω αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια, γι’ αυτό και βρίσκομαι εδώ, στην συνέντευξη τύπου. Στο παιχνίδι αύριο με όποιον και να αγωνιστώ δίπλα θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βρούμε την "χημεία" στο γήπεδο. Ένας παίκτης πάντα θέλει να παίζει. Πριν δύο χρόνια είχαμε το πρόβλημα με το Europa League και το πρωτάθλημα και τα συνεχή παιχνίδια που οδήγησαν σε κούραση. Οπότε θεωρώ σωστό το rotation".

Για την αντιμετώπιση του αγώνα κι αν βρεθεί η Σταντάρ πίσω στο σκορ, συμπλήρωσε: "Σκοπός μας είναι να πιέζουμε συνεχώς και να μην κινδυνεύσει ο τερματοφύλακάς μας. Πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι κι όχι του αντιπάλου".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ