EUROPA LEAGUE

Κριστάλδο: "Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει τελικό Europa League"

Κριστάλδο: "Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει τελικό Europa League"
INTIME SPORTS

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο άσος της Μέταλιστ, Τζόναθαν Κριστάλδο, τονίζοντας πως μπορεί να φτάσει τελικό Europa League, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Κορυφαίο κλαμπ της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο Τζόναθαν Κριστάλδο, τονίζοντας παράλληλα πως η πρόκριση στους "8" δεν έχει κριθεί ακόμα.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μέταλιστ, υπογραμμίζει πως ο Ολυμπιακός αν περάσει μπορεί να φτάσε μέχρι τον τελικό, ενώ ξεκαθαρίζει πως θα ήθελε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

"Ο Ολυμπιακός και η Αλκμάαρ είναι οι καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος στην Ευρώπη. Ναι, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ αυτή τη στιγμή. Αν περάσει, σίγουρα μπορεί να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση γιατί όχι και στον τελικό. Είναι όνειρο κάθε παίκτη αυτό", είπε αρχικά στον "Πρωταθλητή".

Για το ματς στην Ουκρανία: "Δεν νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή ευκαιρία και την έκανε γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή. Εγώ λόγω καρτών δεν θα παίξω αλλά θα έρθω στην Ελλάδα για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου. Είχαμε την αίσθηση πως όσο και να παίζαμε γκολ δεν θα βάζαμε".

Για το αν θα έπαιζε στην Ελλάδα: "Τώρα είμαι στη Μέταλιστ, αλλά όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να παίξουν στην Ελλάδα και σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Θα ήταν όμορφο να παίξε σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έχω άλλα τριάμισι χρόνια συμβόλαιο με την Μέταλιστ, όμως η Ελλάδα έχει γνωστό πρωτάθλημα, με πολύ καλούς παίκτες και σίγουρα θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στη χώρα σας".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ