EUROPA LEAGUE

Κουσέιρο: "Δεν έχουμε πίεση στην Ευρώπη"

FUTEBOL - Conferencia de imprensa do treinador do Estoril, Jose Couceiro, tendo em vista a antevisao do jogo da 1 jornada da Liga Portuguesa (Arouca   Estoril Praia), no estadio Antonio Coimbra da Mota, no Estoril. Domingo 17 de agosto 2014. (SERGIO MIGUEL SANTOS/ASF)
FUTEBOL - Conferencia de imprensa do treinador do Estoril, Jose Couceiro, tendo em vista a antevisao do jogo da 1 jornada da Liga Portuguesa (Arouca Estoril Praia), no estadio Antonio Coimbra da Mota, no Estoril. Domingo 17 de agosto 2014. (SERGIO MIGUEL SANTOS/ASF) ASF

Ο τεχνικός της Εστορίλ, Ζοζέ Κουσέιρο, ξεκαθάρισε ότι οι ποδοσφαιριστές των "καναρίνιος" δεν αισθάνονται κάποιας μορφής πίεση ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της Εστορίλ, προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, Ζοζέ Κουσέιρο, αναγνώρισε την κρισιμότητα της αναμέτρησης για το ευρωπαϊκό μέλλον των "καναρίνιος", αλλά ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά τους είναι το πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

"Δεν υπάρχει πίεση για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση με την Μπενφίκα μπορεί να ήταν ευχάριστη για τους θεατές όχι όμως για μας, δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιες αναμετρήσεις, πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Γνωρίζουμε ποιο είναι το πρόβλημα μας, έχουμε μια από τις καλύτερες επιθέσεις και μια από τις χειρότερες άμυνες. Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Για το Europa League δεν υπάρχει πίεση, ωστόσο υπάρχει θέληση για νίκη",τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός .

Στη συνέχεια ο Κουσέιρο συμπλήρωσε: "Είναι μια αναμέτρηση που μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη καθώς ο νικητής μπορεί να κάνει σημαντικό βήμα για την συνέχεια του ομίλου. Αν νικήσουμε θα είναι η πρώτη μας νίκη σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση στην ομάδα καθώς θ' αγωνιστούμε Πέμπτη και στη συνέχεια έχουμε αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή. Είναι απίστευτο να θέλεις να προσφέρεις βαθμούς στην Πορτογαλία και ν' αναγκάζεσαι να σκέφτεσαι πως θα διαχειριστείς την ομάδας σου".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ