EUROPA LEAGUE

Καμπάνα από UEFA σε ΑΠΟΕΛ, κλειστή μια θύρα με Ολυμπιακό

Καμπάνα από UEFA σε ΑΠΟΕΛ, κλειστή μια θύρα με Ολυμπιακό

Η νότια κερκίδα του ΓΣΠ θα παραμείνει κλειστή στο ματς με τον Ολυμπιακό λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών της κυπριακής ομάδας στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις. Διαβάστε αναλυτικά.

Η UEFA έριξε καμπάνα στον ΑΠΟΕΛ, επιβάλλοντάς το ποινή διεξαγωγής του επόμενου ευρωπαϊκού του αγώνα με κλειστή τη Νότια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ και πρόστιμο 15.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η τιμωρία θα ισχύσει για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 8 Δεκεμβρίου (20:00).

"Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου UEFA ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ για ποινή που επέβαλε στο ΑΠΟΕΛ η Πειθαρχική της Επιτροπή για το γεγονός ότι οπαδοί του άναψαν πυροτεχνήματα στον αγώνα των ομίλων του Europa League με τη Γιουνγκ Μπόις.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA επέβαλε στο ΑΠΟΕΛ ποινή διεξαγωγής του επόμενου του αγώνα σε διοργάνωση της UEFA με κλειστή τη Νότια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Ο επόμενος Ευρωπαϊκός αγώνας του ΑΠΟΕΛ είναι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στις 8 Δεκεμβρίου 2016", αναφέρει η ανακοίνωση της UEFA, ενώ η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την αναστολή της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

"Έχουμε ενημερωθεί από τηνUEFAότι λόγω τιμωρίας, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς το Νότιο Πέταλο θα παραμείνει κλειστό. Για αυτό τον λόγο αναστέλλεται η προπώληση για τον αγώνα αυτό. Λεπτομέρειες για τις διευθετήσεις που θα ακολουθήσουν, θα εκδοθούν σε σχετική ανακοίνωση".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ