EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ALKMAAR - 03-10-2013 - Europa League, AZ - PAOK Saloniki, AFAS Stadion, opkomst.
ALKMAAR - 03-10-2013 - Europa League, AZ - PAOK Saloniki, AFAS Stadion, opkomst. INTIME SPORTS

Το Sport24.gr κάνει την κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ στο ματς με την Άλκμααρ. Δείτε ποιοι παίκτες ξεχώρισαν και ποιοι υστέρησαν.

Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Σάνθ Χακόμπο είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο ματς του ΠΑΟΚ.

Δεν βγήκε το ματς από την αρχή στον Στόχ ο οποίος δεν βοήθησε. Το Sport24.gr κάνει την κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ στο ματς με την Άλκμααρ.

Σάνθ Χακόμπο

Αν εξαιρέσουμε μια "γκέλα" που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο και η οποία ευτυχώς δεν στοίχισε στον ΠΑΟΚ, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Όσες φορές χρειάστηκε επενέβη σωστά, ενώ στο γκολ που δέχθηκε αδράνησε η αμυντική γραμμή.

Στέλιος Κίτσιου

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ σταθερός, ενώ είχε και μια καλή ατομική ενέργεια. Στο δεύτερο μέρος δέχθηκε πίεση, όπως και όλη η άμυνα του ΠΑΟΚ από την Άλκμααρ, ενώ στην φάση του γκολ δεν πρόλαβε να τραβηχθεί.

Κώστας Κατσουράνης

Καλός αμυντικά, αλλά ίσως θα ήταν πιο χρήσιμος στην μεσαία γραμμή. Έλειψε η κάθετη μπαλιά που έχει προς τους επιθετικούς της ομάδας.

Λεονάρντο Βίτορ

Μέτρια η παρουσία του Βίτορ στον αγώνα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα τραγικό λάθος το οποίο δεν στοίχισε στην ομάδα του Στέφενς. Στο δεύτερο μέρος δέχθηκε και αυτός πίεση από τους Ολλανδούς.

Γιώργος Τζαβέλλας

Αρκετά καλός στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πρόβλημα απέναντι στους επιθετικούς της Άλκμααρ. Στο δεύτερο μέρος έκανε την εμφάνισή της η κούραση.

Κόστιν Λάζαρ

Αρκετά ήταν τα λάθη που έκανε ο Ρουμάνος στο ματς, καθώς δεν βρέθηκε και στην καλύτερή του βραδιά. 'Ένα από τα λάθη του έφεραν τους Ολλανδούς στην περιοχή του Χακόμπο, αλλά ευτυχώς δεν κινδύνεψε ο ΠΑΟΚ.

Αλέξανδρος Τζιόλης

Προσπάθησε να καλύψει όσους περισσότερους χώρους μπορούσε, ενώ στάθηκε και άτυχος καθώς είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο κυρίως πίεζε ψηλά, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο μέρος.

Σωτήρης Νίνης

Προσπάθησε και αυτός, αλλά δεν του βγήκε το ματς όπως και του Στοχ. Έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια, αλλά η εμφάνιση κόντρα στην Άλκμααρ ήταν μέτρια.

Λούκας Πέρεθ

Θα μπορούσε (όπως και ο Τζιόλης) να χριστεί σκόρερ για τον ΠΑΟΚ, αλλά η κεφαλιά του βρήκε το δοκάρι της Άλκμααρ. Σε γενικές γραμμές πάντως η εμφάνισή του ήταν μέτρια, θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο.

Μίροσλαβ Στοχ

Σε ρηχά νερά ο Σλοβάκος. Δεν του βγήκε από την αρχή το συγκεκριμένο παιχνίδι και σε συνδυασμό με τα νεύρα που είχε από τα σκληρά μαρκαρίσματα, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Στέφανος Αθανασιάδης

Πατούσε την αντίπαλη περιοχή, αλλά ήταν πολύ μόνος του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχε τα στηρίγματα που θα έπρεπε ώστε να γίνει πιο επικίνδυνος για την Άλκμααρ.

Αλλαγές

Λιαμ Λόρενς

Μπήκε στο 76' στην θέση του Νίνη, καθώς ο Στέφενς ήθελε να δώσει ταχύτητα στην ομάδα του στον χώρο του κέντρου, αλλά έπεσε στο σημείο που η Άλκμααρ είχε ανεβάσει την απόδοσή της.

Σεκού Ολίσε

Μπήκε στο 72' στην θέση του Λούκας, αλλά δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στο ματς σε σχέση με τον Ισπανό.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Μπήκε στο γήπεδο στην θέση του Λάζαρ στο 84' και κατάφερε σε αυτά τα δέκα λεπτά που αγωνίστηκε να δείξει την κλάση του με το γκολ που σημείωσε και να δώσει τον βαθμό στην ομάδα του. Φυσικά και είναι ο MVP του ΠΑΟΚ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ