EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Αστέρα

Η κριτική των παικτών του Αστέρα
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την παρουσία των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με την Τότεναμ για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Αποστολή στην Τρίπολη: Στέλιος Χαρτζουλάκης

Ο Αστέρας γνώρισε την ήττα, εντός έδρας, με 1-2 από την Τότεναμ και το Sport24.gr, σχολιάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών των "Αρκάδων".

Τόμας Κοζίτσκι: Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα σε κανένα από τα δύο γκολ των Άγγλων. Μάλιστα, στο πέναλτι έπεσε σωστά, αλλά ήταν εξαιρετική η εκτέλεση του Τάουνσεντ.

Μπράιαν Λούι: Όταν ο Τάουνσεντ ήρθε από την πλευρά του, άρχισαν τα προβλήματα για την άμυνα του Αστέρα. Ο Άγγλος κέρδισε το πέναλτι (το έκανε ο Σανκαρέ βέβαια), ενώ και η σέντρα στο δεύτερο γκολ βγήκε από εκείνη την πλευρά.

Καλιφά Σανκαρέ: Εν μέρει μοιραίος γιατί έκανε το πέναλτι, μετά το οποίο ακολούθησε ολιγόλεπτη... τρικυμία στην άμυνα των Αρκάδων. Ωστόσο, φάνηκε να μην έχει άλλη επιλογή, αφού είχε χάσει τον Τάουνσεντ ο Λούι. Γενικότερα δεν ήταν τόσο κακός.

Γιώργος Ζησόπουλος: Φταίει στο δεύτερο γκολ, αφού ο Κέιν πηδάει ανενόχλητος, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί κοντά για να καλύψει το κενό. Δεν ήταν από τις καλές βραδιές του η αποψινή, παρά την καλή ευκαιρία που είχε στο φινάλε του ματς.

Θανάσης Παντελιάδης: Είδε κι απόειδε ο Τάουνσεντ από τα δεξιά και γι' αυτό άλλαξε πλευρά. Βασική αιτία γι' αυτό ήταν η πολύ καλή αμυντική παρουσία του Παντελιάδη, που για ένα ακόμα παιχνίδι δείχνει να κερδίζει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Φερνάντο Ουσέρο: Αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι Άγγλοι κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, κυρίως με τον Ντεμπελέ. Πολύ καλύτερη η μεσαία γραμμή του Αστέρα στο 2ο ημίχρονο, κάτι στο οποίο συνέβαλε αρκετά ο Ισπανός.

Χουάν Μουνάφο: Από τα χειρότερα φετινά ματς του Αργεντίνου, αφού νικήθηκε κατά κράτος από τους αντιπάλους του, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Στο 81' βγήκε από τον αγώνα.

Μάρτιν Ρόλε: Ίσως ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων. Από το πρώτο λεπτό ανέλαβε να φτιάξει τις επιθέσεις του Αστέρα, δίνοντας πολλές καλές μπαλιές που έφεραν τους Αρκάδες κοντά στο γκολ.

Πάμπλο Μάσα: Δεν κυμάνθηκε στα συνήθη επίπεδά του, παρά το γεγονός ότι κυνήγησε πολλές μπάλες και δημιούργησε καλές προϋποθέσεις σε αρκετές επιθέσεις του Αστέρα. Παρ' όλα αυτά ήταν ο παίκτης που είχε το δοκάρι στο 65ο λεπτό.

Τάσος Τσοκάνης: Αρκετά δραστήριος, αφού έμπαινε στις φάσεις, αλλά έχασε μία τεράστια ευκαιρία να μειώσει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε άουτ. Αντικαταστάθηκε στο 60'.

Φακούντο Πάρα: Ο μοιραίος παίκτης του Αστέρα, αφού με τις συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες του δεν κατάφερε να ξαναβάλει τους Αρκάδες στο ματς. Ενώ έκανε πολύ καλές ενέργειες στο 53' και στο 54', τα σουτ που επιχείρησε απέναντι από τον Φορμ ήταν εκτός εστίας. Αντικαταστάθηκε στο 84'.

Ζιγκί Μπαντιμπανγκά :Πέρασε στον αγώνα στο 60ό λεπτό κι έδωσε ενέργεια και ταχύτητα, χωρίς όμως να καταφέρει τίποτα παραπάνω. Είχε δύο πολύ καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά του ματς.

Γιάννης Γιαννιώτας: Μπήκε στο ματς στο 81ο λεπτό και μόλις στην πρώτη του επαφή με την μπάλα κατάφερε να κερδίσει φάουλ σε καλή θέση, που απέφερε και την κίτρινη κάρτα για αντίπαλό του. Μάλιστα, στην εξέλιξη της φάσης, δημιούργησε μία πολύ καλή στιγμή για τον Αστέρα.

Χερόνιμο Μπαράλες: Αν και μπήκε στον αγώνα λίγο πριν τη λήξη του, κέρδισε την κόκκινη κάρτα του Φάσιο και το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα για να μειώσει το σκορ, όπως είχε κάνει και στο Λονδίνο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ