EUROPA LEAGUE

H Mπάγερ "πέταξε το γάντι" στην Λάτσιο

H Mπάγερ "πέταξε το γάντι" στην Λάτσιο

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν απέκλεισε τη Λάτσιο στα play off του Champions League και τώρα φιλοδοξεί να το επαναλάβει και στους "16" του Europa League. Δείτε το πικάρισμα των Γερμανών στους Ιταλούς μέσω Twitter.

Φαίνεται πως Μπάγερ Λεβερκούζεν και Λάτσιο άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς από τις αναμετρήσεις τους το περασμένο καλοκαίρι και θέλουν να τους κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα.

Οι "ασπιρίνες" είχαν πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League επικρατώντας στα play off των Ρωμαίων (έχασαν 1-0 στο "Olimpico" και έκαναν την ανατροπή νικώντας 3-1 στη "Bay Arena") και τώρα που οι δύο ομάδες συμμετέχουν αμφότερες στη φάση των "16" του Europa League έστειλαν μήνυμα στους "αετούς" ότι θέλουν να τους συναντήσουν και πάλι...

"Γεια σου Λάτσιο , ήρθε και πάλι ο καιρός! Είστε έτοιμοι για την κλήρωση αύριο;", ήταν το ερώτημα που έθεσαν οι Γερμανοί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους στο Twitter, με τον ιταλικό σύλλογο να δηλώνει πανέτοιμος αλλά τους Γερμανούς να "προκαλούν" και πάλι γράφοντας: "Λάτσιο, έχουμε τόσους πολλούς λόγους να τα ξαναπούμε..."

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ