EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ακτινογραφεί την απόδοση των 14 παικτών του Ολυμπιακού που χρησιμοποίησε ο Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση του "Ολιμπίσκι" κόντρα στη Ντνίπρο.

O Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο από τη Ντνίπρο όμως είχε ένα καταστροφικό πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος και με τα δύο γκολ που δέχτηκε σε αυτό το διάστημα ηττήθηκε με 2-0 , γεγονός που κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο του στη ρεβάνς του "Καραϊσκάκης" την ερχόμενη Πέμπτη (26/2).

Αποστολή στο Κίεβο: Στέφανος Λεμονίδης

Το Sport24.gr κρίνει την παρουσία των Πειραιωτών στην αναμέτρηση του "Ολιμπίσκι" κόντρα στη Ντνίπρο, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των "32" του Europa League.

Ρομπέρτο: Δεν ευθύνεται για τα δυο γκολ, τον ξεγέλασαν ο Σαντάνα και ο Σιόβας, η ουσία όμως είναι ότι δέχθηκε δυο τέρματα που θα δυσκολέψουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης.

Ελαμπνταλουί: Φιλότιμος, όχι όμως και αποτελεσματικός, καθώς δεν κατάφερε να πλαγιοκοπήσει και να δημιουργήσει ρήγματα. Αμυντικά δεν κράτησε τη θέση του, χωρίς να κάνει όμως το χοντρό λάθος.

Μαζουακού: Από τους κακούς παίκτες του Ολυμπιακού, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, δεν συνεργάστηκε και στους δυο τομείς με τον Αφελάι, ήταν άκεφος και συνέχισε τις άσχημες εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων. Υποτονικός...

Σιόβας: Έχει ευθύνη για το δεύτερο γκολ, αφού δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Ροτάν και μπέρδεψε τον Ρομπέρτο που περίμενε να "καθαρίσει" τη φάση ο συμπαίκτης του. Κέρδισε βέβαια όλες τις μάχες, έκοψε, αλλά όταν ένα στόπερ κάνει λάθος, μετράει πολύ.

Σαντάνα: Kέρδισε όλες τις μάχες στον αέρα, στη φάση του πρώτου γκολ όμως έβαλε άσχημα το πόδι του, η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Ρομπέρτο. Δεν έχει την εμπιστοσύνη του Περέιρα, που τον άλλαξε για δεύτερο ματς με τον Μιλιβόγεβιτς, που δεν είναι στόπερ.

Κασάμι: Ίσως ο καλύτερος παικτης του Ολυμπιακού. Πάλεψε, έκοψε, έβγαλε πάσες στα άκρα και ήταν αυτός που διασώθηκε στο Ολυμπίσκι. Ήταν όμως μόνος του, δεν είχε βοήθειες και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, στο χειρότερο εφετινό ευρωπαικό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Μανιάτης: Βοήθησε ανασταλτικά, κουβάλησε τη μπάλα, δεν μπόρεσε όμως κι αυτός να βρει τους επιθετικούς και γι αυτό δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός δεν έκανε ούτε μια ουσιαστική ευκαιρία, δεν απείλησε τη Ντνίπρο.

Ντομίνγκες: Δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, δεν έβγαλε κάθετες πάσες και είχε λανθασμένες μεταβιβάσεις. Δεν κατάφερε να μεταφέρει το παιχνίδι στους επιθετικούς και αντικαταστάθηκε από τον Φορτούνη.

Ντοσεβί: Ο μόνος επιθετικός που προσπάθησε στο πρώτο μέρος, είχε όμως ημιτελείς προσπάθειες. Παρόλα αυτά δεν ήταν όμως χειρότερος του Αφελάι και κακώς αντικαταστάθηκε, αντί του Ολλανδού.

Αφελάι: Για ένα ακόμη ματς κινήθηκε σε ρηχά νερά και ήταν ο πρώτος που έπρεπε να αντικατασταθεί. Πάσες στα δυο μέτρα, δεν βοήθησε την άμυνα του και δεν προκάλεσε ούτε ένα ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα.

Μήτρογλου: Ωσεί παρών, παρότι δεν τροφοδοτήθηκε. Ήταν ... αόρατος, δεν τον ένιωσε η άμυνα της ουκρανικής ομάδας και έκανε κι αυτός κακό παιχνίδι.

Φορτούνης: Πέρασε απαρατήρητος, δεν έδωσε κάτι παραπάνω απότι ο Τσόρι, δεν έβγαλε ούτε μια κάθετη πάσα.

Μιλιβόγεβιτς: Μετά το 2-0 η άμυνα του Ολυμπιακού δεν δέχθηκε πίεση και δεν μπορεί να κριθεί. Προσπάθησε να προωθήσει τη μπάλα

Ντουρμάζ: Φλύαρος, ημιτελής , δεν κατάφερε να συνδυαστεί με τον Ελαμπνταλαουί.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ