EUROPA LEAGUE

Φέργκιουσον: "Ανταγωνιστική ομάδα ο Άγιαξ"

Φέργκιουσον: "Ανταγωνιστική ομάδα ο Άγιαξ"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να ρίξει τον εγωισμό της και να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στην φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο αποκλεισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Τσάμπιονς Λιγκ έφερε την ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον αντιμέτωπη με τον Άγιαξ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σε διαφορετική περίπτωση μία πιθανή αναμέτρηση τους στο Τσάμπιονς Λιγκ θα θεωρούνταν ντέρμπι σε νοκ άουτ αγώνες. Τώρα η Μάντσεστερ προσπαθεί να βρει την χαμένη αίγλη της μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Άγιαξ να ξεπεράσει το σοκ από τον αναπάντεχο αποκλεισμό και την πρόκριση της Λυών στην επόμενη φάση εις βάρος των Ολλανδών.

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον χαρακτήρισε ανταγωνιστική ομάδα τον Άγιαξ τον οποίο θα βρει αντιμέτωπο για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα.

" Ο Άγιαξ είναι πολύ καλή ομάδα και δεν τον έχω αντιμετωπίσει ποτέ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Περιμένω με ανυπομονησία τους αγώνες".

Ο Φραν Ντε Μπουρ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κλήρωση και περιμένει δύο δυνατά ματς. " Η Μάντσεστερ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Θα προτιμούσα να τους αντιμετώπιζα στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό τώρα ανήκει στο παρελθόν. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι γι' αυτό.

Έχουμε ελπίδες καθώς δεν περιμένω να ξεκινήσουν με την καλύτερη ομάδα τους. Είναι δύσκολο να δεις την Λυών να αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ καθώς θα είχαμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε. Πρόκειται να είναι μία σημαντική εμπειρία για τους παίκτες και το προπονητικό τιμ", τόνισε ο Ντε Μπουρ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ