EUROPA LEAGUE

Φαλκάο: "Όνειρο ζω!"

FC Porto´s forward Radamel Falcao from Colombia celebrates after scoring during their UEFA Europa League semi-finals first leg football match against Villareal at the Dragao Stadium in Porto, on April 28, 2011. AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA (Photo credit should read MIGUEL RIOPA/AFP/Getty Images)
FC Porto´s forward Radamel Falcao from Colombia celebrates after scoring during their UEFA Europa League semi-finals first leg football match against Villareal at the Dragao Stadium in Porto, on April 28, 2011. AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA (Photo credit should read MIGUEL RIOPA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ ο "εκτελεστής" της, Ρανταμέλ Φαλκάο, που με τα τέσσερα γκολ του έβαλε με το ενάμισι πόδι την Πόρτο στον τελικό.

" Νιώθω μια απίστευτη χαρά, ήταν μια τεράστια νίκη για την Πόρτο η αποψινή", δήλωσε αρχικά ο Κολομβιανός επιθετικός.

" Παρότι η ομάδα βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, δεν το έβαλε κάτω και αντέδρασε. Στο δεύτερο μέρος αυτό που είδατε ήταν η δουλειά όλων των παικτών".

Όσο για το επίτευγμά του: " Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι. Είναι μια ονειρική βραδιά που δεν θα την ξεχάσω ποτέ".

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί τον εαυτό του "φαινόμενο", απάντησε: " Εγώ φαινόμενο; Ακόμη κάνω τα πρώτα μου βήματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και την ομάδα, γιατί αυτοί με κάνουν καλύτερο σαν παίκτη".

Σημειωτέον πως με τα τέσσερα τέρματά του ο Φαλκάο, ισοφάρισε το ρεκόρ του Γιούργκεν Κλίνσμαν που τη σεζόν 1995/96 είχε πετύχει 15 γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, τα περισσότερα που έχει σημειώσει παίκτης σε μια χρονιά στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Παρά τον ενθουσιασμό του ωστόσο, φρόντισε να επιστήσει την προσοχή της ομάδας και στον επαναληπτικό. " Δεν έχει κριθεί ακόμα η πρόκριση. Η Βιγιαρεάλ είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της. Θα πρέπει να παίξουμε με εξίσου ψύχραιμα και με την ίδια νοοτροπία", τόνισε.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ