EUROPA LEAGUE

Έμερι: "Aγαπάμε το Europa League"

Έμερι: "Aγαπάμε το Europa League"

Ο Ουνάι Έμερι δήλωσε χαρούμενος που η Σεβίλλη έφθασε σε έναν ακόμα τελικό Εuropa League. Oι δηλώσεις του προπονητή της ισπανικής ομάδας.

Η Σεβίλλη νίκησε 2-0 την Φιορεντίνα στην έδρα της και προκρίθηκε στον τελικό του Europa League. H Iσπανική ομάδα θα διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της μετά τις τρεις κατακτήσεις της συγκεκριμένης διοργάνωσης στο παρελθόν (2006, 2007, 2014).

Ο προπονητής της Σεβίλλης Ουνάι 'Εμερι, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για την πρόκριση της ομάδας του και απέφυγε να χαρακτηρίσει την Σεβίλλη φαβορί για το τρόπαιο.

" Eίμαι ευχαριστημένος με την δουλειά που κάναμε και ικανοποιημένος για τους οπαδούς μας. Αγαπάμε αυτή την διοργάνωση. Τώρα πρέπει να χαρούμε για την επιτυχία μας και να προετοιμαστούμε για τον τελικό.

Παραμείναμε αήττητοι στους νοκ άουτ αγώνες παίζοντας με ομάδες όπως η Γκλάντμπαχ και η Ζενίτ. Με την Φιορεντίνα κάναμε δύο πολύ καλές εμφανίσεις. Στο πρώτο ημίχρονο τα βρήκαμε δύσκολα αλλά τα γκολ μας έκαναν πιο δυνατούς. Η Ντνίπρο είναι στον τελικό γιατί το αξίζει. Δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ