EUROPA LEAGUE

Δισεκατομμυριούχος στο νοίκι!

Δισεκατομμυριούχος στο νοίκι!

Διαβάστε για την ξεχωριστή περίπτωση του 52χρονου Καναδού ιδιοκτήτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μίτσελ Γκόλντχαρ.

Πώς θα σας φαινόταν αν ένας δισεκατομμυριούχος έμενε σε νοικιασμένο σπίτι και οδηγούσε νοικιασμένο αυτοκίνητο; Το πιθανότερο είναι να μην το πιστεύατε και όμως συμβαίνει στην περίπτωση του Μίτσελ Γκόλντχαρ, του 52χρονου Καναδού ιδιοκτήτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με περιουσία που φθάνει το 1,6 δισεκατομμύριο ευρώ (από κατασκευές μεγάλων εμπορικών κέντρων) ο Γκόλντχαρ απέκτησε πριν τρία χρόνια την ιδιοκτησία της ισραηλινής ομάδας για να αποδείξει ότι οι επιχειρηματικές του ιδέες μπορούν να είναι αποτελεσματικές και στον αθλητικό χώρο.

Φυσικά, μέτρησε το δέσιμό του με το Ισραήλ, αφού έχει εβραϊκές ρίζες και η μητέρα του ήταν μεταξύ εκείνων που επέζησαν από το Ολακαύτωμα.Ο ίδιος αντιμετωπίζει με χιούμορ την ενασχόλησή του με την Μακάμπι, τονίζοντας πώς δεν προσδοκά σε οικονομικά οφέλη.

"Παλιά έλεγα στους φίλους μου αν με δείτε να πάω να μπλέξω σε ένα αθλητικό σύλλογο δώστε μου ένα χαστούκι να συνέλθω. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι ο καλυτερος τρόπος να κάνεις μία μικρή περιουσία... αν έχεις μία πιο μεγάλη".

Δεν του αρέσει η δημοσιότητα, θέλει να οργανώσει το σύλλογο βήμα-βήμα και μέσα σ' όλα, στα 52 του θέλει να κάνει και οικογένεια....

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ