EUROPA LEAGUE

Απογοήτευση στην Τότεναμ

Απογοήτευση στην Τότεναμ

Απογοήτευση είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί στην Τότεναμ μετά τον αποκλεισμό από την Βασιλεία στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι παίκτες της Τότεναμ ήταν άστοχοι στην διαδικασία των πέναλτι και μοιραία γνώρισαν τον αποκλεισμό. Μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν θα συνεχίσουν στην διοργάνωση.

Ο σκόρερ της Τότεναμ Κλιντ Ντέμπσεϊ, φανερά απογοητευμένος, δήλωσε ότι ο επόμενος στόχος των "πετεινών" είναι η είσοδος στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

" Είμαστε απογοητευμένοι από την τελική εξέλιξη του αγώνα. Παρότι δεχτήκαμε δύο γκολ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και παίξαμε με παίκτη λιγότερο στην παράταση. οδηγήσαμε το παιχνίδι στα πέναλτι αλλά εκεί δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν άτυχοι.

Οι δύο αγώνες ήταν ισορροπημένοι. Στην παράταση τα πόδια ήταν κουρασμένα και προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας. Όταν δεν αξιοποιείς τα πέναλτι ο επόμενος εκτελεστής αγχώνεται και τελικά δεν βάλαμε όσα έπρεπε και η Βασιλεία δεν έχασε κανένα.

Όλοι είμαστε εκνευρισμένοι με τον αποκλεισμό και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας που είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Ο Μάικλ Ντόουσον, δήλωσε ότι χάθηκε ο στόχος της ομάδας που ήταν η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

" Ήταν μία σκληρή βραδιά για μας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες δείξαμε ότι μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και παλέψαμε κάτι που δείχνει και την ποιότητα της Τότεναμ.

Νιώθω απογοητευμένος με τον αποκλεισμό. Στα πέναλτι είχαμε την κατάλληλη ψυχολογία καθώς είχαμε εξασκηθεί και πίστευα στους συμπαίκτες μας. Θέλαμε να κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ και αυτό μας είχε πει ο προπονητής μας από την πρώτη ημέρα.

Οι οπαδοί μας συμπαραστάθηκαν αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους αποζημιώσουμε με την πρόκριση στα ημιτελικά".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ