EUROPA LEAGUE

Aισιόδοξος ο Ποκετίνο ενόψει Φιορεντίνα

Aισιόδοξος ο Ποκετίνο ενόψει Φιορεντίνα
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποκετίνο εκφράζει τον θαυμασμό του για τον τρόπο παιχνιδιού της Φιορεντίνα αλλά περιμένει νίκη των "σπηρουνιών" στην αποψινή(19/2) αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα της Τότεναμ με την Φιορεντίνα εμφανίστηκε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο στις δηλώσεις του για το αποψινό(19/2) ματς για την φάση των "32" στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής της Τότεναμ δήλωσε ότι θαυμάζει τον τρόπο που αγωνίζονται οι παίκτες της Φιορεντίνα υπό τις οδηγίες του Βιτσέντζο Μοντέλα.

" Προτιμώ να παίζουμε κάθε τρεις μέρες γιατί αυτό σημαίνει ότι είμαστε στους στόχους μας. Δεν είχαμε αγωνιστική υποχρέωση αυτή την εβδομάδα και ξεκουραστήκαμε για τις αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας. Είναι το 42ο παιχνίδι τους τελευταίους επτά μήνες και πρέπει να κάνουμε διαχείριση της ομάδας.

Η Φιορεντίνα είναι πολύ καλή ομάδα. Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο παίζει γιατί είναι ένα στυλ ποδοσφαίρου με ισπανική φιλοσοφία. Σεβόμαστε πολύ την Φιορεντίνα αλλά θέλουμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε τον απαραίτητο ενθουσιασμό στο γήπεδο και την ενέργεια αλλά να μην παρασυρθούμε".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ