EUROPA LEAGUE

Αισιόδοξοι για πρόκριση Σέτελ, Χόφμαν

Αισιόδοξοι για πρόκριση Σέτελ, Χόφμαν

Τι δήλωσαν οι Πίτερ Σέτελ και Στέφεν Χόφμαν για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Ο προπονητής της Ραπίντ, Πίτερ Σέτελ εμφανίστηκε σίγουρος για την εικόνα που έχει διαμορφώσει για τον ΠΑΟΚ:

"Όλοι οι παίκτες επηρεάστηκαν από τα γεγονότα. Στη διάρκεια των επεισοδίων οι παίκτες μας ήταν στα αποδυτήρια, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε κανονικά προθέρμανση. Δεν ξέραμε αν θα γίνει το παιχνίδι. Αιφνιδιαστήκαμε όταν μας είπαν ότι αρχίζει σε δύο λεπτά. Ο ΠΑΟΚ, όμως, ήταν ο δίκαιος νικητής.

Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς, γιατί ξέρουμε ότι και οι αντίπαλοί μας θα είναι καλύτεροι. Είδαμε στο πρώτο ματς πολλά και ξέρουμε και τις αδυναμίες τους και τα δυνατά σημεία τους. Δεν μπορώ να δώσω προγνωστικά γαι το τι θα γίνει, ξέρω ότι είναι καλό το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα για μας. Συκεντρώνω πληροφορίες, όπως μπορώ, Στην Ελλάδα είχα ένα μεταφραστή για τις ελληνικές εφημερίδες μαζί μου".

Ο προπονητής της Ραπίντ μίλησε και για τις απουσίες του Σαλπιγγίδη και του Λάζαρ: "Όπως θα είδατε στο πρώτο ματς, υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παίκτες. Δεν με απασχολεί αν απουσιάζουν ο Σαλπιγγίδης και ο Λάζαρ. Ο αντίπαλος είναι πιο δυνατός από την Βοίβοντίνα. Είναι ενισχυμένος και με έμπειρους παίκτες που προστέθηκαν τελευταία στο ρόστερ. Ωστόσο, έχω δει και που μπορούμε να χτυπήσουμε". Τέλος, υπεραμύνθηκε των επιλογών του, ειδικά στην άμυνα, στο πρώτο ματς.

Χόφμαν: "Θα είναι πιο εύκολα στο αυριανό ματς"

Ο αρχηγός της ομάδας, Στέφεν Χόφμαν δήλωσε: "Θα προτιμούσαμε μία ισοπαλία με σκορ 1-1, αλλά η στατιστική λέει ότι και η ήττα με 2-1 είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Στην έδρας μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, απ' ότι στην Ελλάδα".

Μίλησε και για το κατά πόσο οι παίκτες της Ραπίντ επηρεάζονται από τα γεγονότα και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί: "Συζητιόνται στην ομάδα, όπως και στον υπόλοιπο σύλλογο. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς και αυτό είναι και πιο εύκολο, καθώς θα μπορούμε να κάνουμε ζέσταμα κανονικά και όχι στη φυσούνα. Θα πρέπει αν περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Θα ήταν, πάντως, άσχημο αν οι παίκτες δεν απασχολούνταν με τα θέματα που αφορούν στο σύλλογο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ