EURO

Πρωταθλήτρια Ευρώπης U-21 η Γερμανία!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης U-21 η Γερμανία!

H Γερμανία χάρη σε ένα τέρμα του Βάιζερ στο 40', επικράτησε με σκορ 1-0 της Ισπανίας στον τελικό του Euro και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης U-21.

Γερμανία και Ισπανία ήταν οι ομάδες που αναμετρήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (30/6) στο "Stadion MKS Cracovia", για τον τελικό του Euro U-21 2017.

Ένα γκολ του Βάιζερ (με καταπληκτική κεφαλιά) στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης αποδείχθηκε καθοριστικό για την τελική έκβαση του αγώνα, αφού τα "πάντσερ" κατάφεραν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, παρά την πίεση που δέχτηκαν από τους Ισπανούς στο τέλος.

Γήπεδο: Stadion MKS Cracovia

Διαιτητής: Bastien B. (FRA)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Στέφαν Κουντζ): Πόλερσμπεκ, Τόλτζαν, Σταρκ, Κεμπφ, Γκέρχαρντ, Χάμπερερ (82' Κορ), Βάιζερ, Μέγερ, Άρνολντ, Νιαμπρί (81' Αμίρι), Φίλιπ (87' Οζτουνάλι).

ΙΣΠΑΝΙΑ (Άλμπερτ Θελάδες): Κέπα, Μπεγερίν, Μερέ, Βαγέχο, Κάστρο (51' Γκαγιά), Σαούλ, Γιορέντε (83' Μαγιοράλ), Θεμπάγιος, Ντεουλοφέου, Σάντρο Ραμίρεθ (71' Ινιάκι Γουίλιαμς), Ασένσιο.

ΓΚΟΛ: 40' Βάιζερ / -

Κάρτες: 47' Άρνολντ, 50' Χάμπερερ, 52' Σταρκ, 78' Mέγερ / 43' Νίγκεθ, 54' Γιορέντε, 89' Βαγιέχο

Η Γερμανία με αυτό το 1-0 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης U-21, περνώντας ως καλύτερη δεύτερη από τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης και αποκλείοντας την Αγγλία στον ημιτελικό.

Δείτε το γκολ του Βάιζερ:


1-0 Mitchell Weiser Goal HD - Germany U21 vs... από footballtvvideos

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ