EURO

Χωρίς Μπενζεμά η Γαλλία στο Euro 2016

Χωρίς Μπενζεμά η Γαλλία στο Euro 2016

Ο ίδιος ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε πως δεν θα βοηθήσει την Γαλλία στο Euro 2016, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τον ενημέρωσε πως η απόφαση είναι να μείνει εκτός εθνικής λόγω του σκανδάλου με το sextape του Βαλμπουενά

Οριστικά χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά θα αγωνιστεί η εθνική Γαλλίας στο Euro 2016, με τον ίδιο μάλιστα να το ανακοινώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο "twitter".

"Δυστυχώς για μένα και για όλους αυτούς που πάντα με στήριζαν και με στηρίζουν, δεν θα κληθώ στην αποστολή της Γαλλίας για το Euro 2016", έγραψε ο άσος της Ρεάλ, αφού είχε την σχετική ενημέρωση από την ομοσπονδία.

Η γαλλική ομοσπονδία λοιπόν ενημέρωσε τον Μπενζεμά (και εν συνεχεία τους πάντες με ανακοίνωσή της) πως δεν είναι διαθέσιμος για την εθνική ομάδα από τις 10 Δεκέμβρη, λόγω του σκανδάλου με τον εκβιασμό για το sextape του Ματιέ Βαλμπουενά (αρνείται κάθε ανάμιξη).

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρα, συναντήθηκε με τον προπονητή, Ντιντιέ Ντεσάμπ και αποφάσισαν η τιμωρία του ποδοσφαιριστή να συνεχιστεί.

Το βράδυ της Τρίτης ο Μπενζεμά μετά τον προημιτελικό του Champions League (Ρεάλ - Βόλφσμπουργκ), δήλωσε: "Είμαι ήρεμος. Παίζω στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Κάθε μέρα παλεύω για την θέση μου. Η εθνική Γαλλίας, όπως λέω πάντα, είναι στην καρδιά μου. Κάθε παίκτης έχει όνειρο να παίξει με την εθνική του σε μία διοργάνωση που διεξάγεται στην χώρα. Θα δούμε τι θα πει ο πρόεδρος. Ελπίζω να είναι καλά τα νέα". Τα νέα όμως δεν ήταν καλά.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ