EURO

Χόντσον: "Καθοριστικό το γκολ του Ρούνεϊ"

Χόντσον: "Καθοριστικό το γκολ του Ρούνεϊ"

Ο Ρόι Χόντσον εξήγησε με δηλώσεις του την αλλαγή στην απόδοση των παικτών του στο 2ο ημίχρονο και τα τρία γκολ που έβαλε η Αγγλία στη νίκη επί της Σλοβενίας.

Η Αγγλία νίκησε 3-1 την Σλοβενία για τα προκριματικά του EURO 2016 με τρία γκολ στο 2ο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στην 100η του συμμετοχή με την εθνική ομάδα ο Γουέιν Ρούνει ενώ δύο γκολ σημείωσε ο Γουέλμπεκ.

Τα "λιοντάρια" προπορεύονται στην βαθμολογία έχοντας μόνο νίκες σε τέσσερα ματς και βρίσκονται έξι βαθμούς μπροστά από την Σλοβενία, την Ελβετία και την Λιθουανία.

Μετά το ματς ο προπονητής των Άγγλων ΡόιΧόντσον δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο 2ο ημίχρονο και μίλησε με κολακευτικά λόγια για την 100η συμμετοχή του Ρούνεϊ και το καθοριστικό γκολ που 'εβαλε στο ματς.

" Ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά και δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θες από το 1' λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε αλλά δεν βάλαμε γκολ γιατί η Σλοβενία ήταν πειθαρχημένη, καλά οργανωμένη και μας δυσκόλεψε.

Μετά το γκολ του Γουέλμπεκ το παιχνίδι άνοιξε και σε γενικές γραμμές η εμφάνιση μας στο 2ο ημίχρονο ήταν καλύτερη από αυτή του πρώτου ημιχρόνου. Θα ήταν καλό να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους αγώνες των προκριματικών. Θα ήταν άδικο να κριτικάρω τους παίκτες μου για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Ήταν ξεχωριστή βραδιά για τον Ρούνεϊ που έφθασε τις 100 συμμετοχές και το γεγονός ότι βραβεύτηκε από τον Μπόμπι Τσάρλτον. Συνδύασε την 100η του συμμετοχή με γκολ και είμαι ευχαριστημένος γι' αυτόν".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ