EURO

Το τρομερό tweet της Σακίρα για τη γκολάρα του Shaqiri!

Το τρομερό tweet της Σακίρα για τη γκολάρα του Shaqiri!

Το εκπληκτικό γκολ του Shaqiri με γυριστό σουτ κόντρα στην Πολωνία "τρέλανε" και την Σακίρα! Δείτε τον άκρως εντυπωσιακό τρόπο με το οποίο το σχολίασε μέσω του λογαριασμού της στα social media.

Ο Xherdan Shaqiri "γκρέμισε" το διαδίκτυο με το υπέροχο τέρμα που σημείωσε στον αγώνα της Ελβετίας με την Πολωνία για τη φάση των "16" του Euro 16 (δυστυχώς για την ομάδα του δεν στάθηκε αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά) και μία από τις χρήστες του διαδικτύου που θέλησαν να σχολιάσουν το κομψοτέχνημα του άσου της Στόουκ ήταν και η Σακίρα.

Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια και σύζυγος εδώ και χρόνια του Ζεράρ Πικέ βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να σχολιάσει το γκολ, καθώς επικαλέστηκε την ομοιότητα που υπάρχει μεταξύ του δικού της ονόματος και αυτό του σκόρερ για να γράψει:

"Πρώτη φορά στην ιστορία που υπάρχει ένα ζευγάρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπου σκοράρουν και οι δύο - Piqué και Shaquiri". Ένας μάλιστα από τους followers της Σακίρα δεν έχασε την ευκαιρία και "πόσταρε" στο λογαριασμό της μία φωτογραφία με την ίδια να... ίπταται λίγο πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Πολωνίας!

Το τρομερό tweet της Σακίρα για τη γκολάρα του Shaqiri!

Δείτε τις σούπερ προσφορές των footshirts σε τιμές από 13 ευρώ!

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ