EURO

Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" του Κόντε στους οπαδούς

Το ξεχωριστό "ευχαριστώ" του Κόντε στους οπαδούς
© JON JOHNSON 2015

Λίγες ημέρες μετά το "αντίο" της εθνικής Ιταλίας στο Euro 2016, ο Αντόνιο Κόντε θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους της "σκουάντρα ατζούρα" μέσω μηνύματός του στο Facebook.

Η εθνική Ιταλίας αποχαιρέτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας μετά την ήττα στον προημιτελικό από τη Γερμανία (στα πέναλτι) και ο Τζαμπιέρο Βεντούρα είναι πλέον ο άνθρωπος που θα κληθεί να την οδηγήσει στο νέο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού, το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία, παρόλα αυτά η σφραγίδα του Αντόνιο Κόντε εξακολουθεί να υπάρχει πάνω της.

Ο ιδιος μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος απέσπασε κολακευτικά σχόλια για την παρουσία των "ατζούρι" στα γήπεδα της Γαλλίας, θέλησε μέσω της σελίδας του στο Facebook να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα σε όλους τους οπαδούς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

"Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους εσάς. Η δύναμη, η υπερηφάνεια και η συμπαράσταση που δείξατε στα γαλάζια χρώματα και απέναντι στα παιδιά, ήταν σημαντικά για αυτή την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Χάρη στην υποστήριξη όλων εσάς μπορέσαμε να υψώσουμε τον πήχη του ονείρου όλο και πιο ψηλά από παιχνίδι σε παιχνίδι", έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, με το σχόλιό του να συνοδεύεται και από σχετικό video.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ