EURO

Σάντος: "Θα έρθουν τα γκολ για τον Κριστιάνο"

Σάντος: "Θα έρθουν τα γκολ για τον Κριστιάνο"
© REUTERS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε άσφαιρος κόντρα στην Αλβανία, συνεχίζοντας το αρνητικό σερί του από το ξεκίνημα της σεζόν, με τον Φερνάντο Σάντος να θεωρεί πάντως ότι είναι θέμα χρόνου για να επιστρέψει στο ραντεβού του με τα δίχτυα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Αν και αγωνίστηκε σε όλο το ματς κόντρα στην Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016 ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να σκοράρει και να ανοίξει λογαριασμό τερμάτων τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ένα γκολ του Μιγκέλ Βελόζο στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη η Πορτογαλία και να βρεθεί πιο κοντά στην τελική φάση του θεσμού.

Πλέον, ο 31χρονος άσος μετράει τέσσερα παιχνίδια αφλογιστίας από το ξεκίνημα της σεζόν (2 με την Ρεάλ Μαδρίτης και ισάριθμα με την εθνική ομάδα της χώρας του) και πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για περίοδο ντεφορμαρίσματος, με τον Φερνάντο Σάντος να σπεύδει πάντως να υπερασπιστεί τον παίκτη του στη συνέντευξη Τύπου.

"Είναι ένας παίκτης που πετυχαίνει 50 γκολ ανά σεζόν οπότε δεν προκαλεί έκπληξη που υπάρχει ανησυχία όταν περνούν μερικά παιχνίδια χωρίς να σκοράρει", δήλωσε αρχικά ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, και πρόσθεσε:

"Έδειξε ένα φανταστικό πνεύμα αυτοθυσίας καθώς πονούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά έδωσε τα πάντα. Θα έρθουν τα γκολ. Μερικές φορές η πίεση και το άγχος παίζουν το ρόλο τους ώστε να μην μπαίνουν τα γκολ, αλλά τα φυλάει για τη σωστή στιγμή".

Σάντος: "Θα έρθουν τα γκολ για τον Κριστιάνο"

Όσο για το ματς που ακολουθεί για την Πορτογαλία απέναντι στη Δανία, με το οποίο οι Ίβηρες έχουν τη δυνατότητα με νίκη να κλείσουν θέση για τα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι του 2016, είπε:

"Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με τη Δανία ως τελικό. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα με τη νίκη μας κόντρα στην Αλβανία αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Παίξαμε καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Αλβανία, με την ομάδα να μη χάνει ποτέ την πίστη της και στο τέλος να φεύγουμε χαρούμενοι".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ