EURO

Ρατς: "Δεν πίστευα ότι θα φτάσω μέχρι εδώ"

Ρατς: "Δεν πίστευα ότι θα φτάσω μέχρι εδώ"
Ρατς

Ο Ραζβάν Ρατς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο γεγονός ότι πλησιάζει τις 100 συμμετοχές με την Εθνική Ρουμανίας. Πλάνα από το φιλικό με την Κ20 (VIDEO).

Ο Μαρικά θα απουσιάσει από τον σημερινό (11/10) αγώνα της Ρουμανίας με αντίπαλο την Ουγγαρία, και το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα φορέσει ο μπακ του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Ρατς.

Ο προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας, αρχικά, είχε δίλλημα, αν θα πρέπει κόντρα στην Ουγγαρία να χριστεί αρχηγός ο Ρατς ή ο Κίρικες, εξηγώντας, όμως, ότι επέλεξε τον 33χρονο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου γιατί:

"Αρχικά ήθελα να είναι αρχηγός ο Κίρικες, αλλά, τελικά, αποφάσισα να είναι ο Ρατς στο 99ο του παιχνίδι με την Εθνική. Ελπίζω να είναι καλά και στη Φινλανδία, όπου θα φτάσει τις 100 συμμετοχές".

Ο Ρατς από την πλευρά του θυμήθηκε: "Έχουν περάσει 12 χρόνια από το ντεμπούτο μου με την Εθνική ομάδα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα φτάσω εδώ, ήθελα, όμως, να καταρρίψω ρεκόρ. Ξέρω πότε θα σταματήσω, για την ώρα νιώθω καλά και προχωράω". Να σημειωθεί ότι σήμερα (11/10) ο Ρατς θα φορέσει για 13η φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Ρουμανίας.

Πλάνα από το φιλικό με την Κ20

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα εκτεταμένα πλάνα από το χθεσινό φιλικό της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου με την Κ20.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ