EURO

Πλατινί: "Και αν υπήρχε βόμβα στο αεροπλανάκι;"

Πλατινί: "Και αν υπήρχε βόμβα στο αεροπλανάκι;"

Ο Μισέλ Πλατινί πήρε θέση για τα τρομερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Βελιγράδι μεταξύ της Σερβίας και της Αλβανίας κάνοντας λόγο για γεγονότα που προκαλούν ντροπή.

Τα θλιβερά γεγονότα που εκτυλίχθησαν στο Σερβία-Αλβανία το βράδυ της Τρίτης και τα οποία προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έχουν αφήσει τα σημάδια τους στην παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια.

Ποιος άλλωστε να ξεχάσει την απίστευτη συμπλοκή που έλαβε χώρα στο κέντρο του γηπέδου με πρωταγωνιστές τους παίκτες των δύο ομάδων ύστερα από την ενέργεια του Σέρβου άσου Μίτροβιτς να κατεβάσει σημεία που απεικόνιζε την ιδέα της "Μεγάλης Αλβανίας" πάνω σε τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι;

Ουδείς και φυσικά οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου είναι ακόμα σοκαρισμένοι με τα εν λόγω γεγονότα , όπως έδειξε και ο Μισέλ Πλατινί σε τοποθέτησή του, κληθείς να σχολιάσει το Σερβία-Αλβανία που δεν τελείωσε ποτέ.

"Φανταστείτε να ήταν μία βόμβα κάτω από το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι. Τα επεισόδια αυτά είναι ντροπιαστικά. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, ειδικά σε χώρες που η πολιτική ένταση βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της UEFA.

Σημειώνεται πως η εκδίκαση της υπόθεσης για την τύχη του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτωβρίου , με τη σερβική ομοσπονδία να έχει ζητήσει από την UEFA να της κατακυρωθεί το ματς με σκορ 3-0, θεωρώντας αποκλειστικά υπεύθυνη την Αλβανία για τη διακοπή.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ