EURO

"Πάρτι" με Τζο Χαρτ στα social media!

"Πάρτι" με Τζο Χαρτ στα social media!

Ο Τζο Χαρτ δέχτηκε γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάρεθ Μπέιλ από μακρινή απόσταση και το Twitter πήρε φωτιά. Διαβάστε τα περιπαικτικά σχόλια για τον γκολκίπερ της εθνικής Αγγλίας.

Η Αγγλία ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της όμως το φινάλε του πρώτου μέρους βρήκε τα "λιοντάρια" πίσω στο σκορ και με την πλάτη στον τοίχο.

Υπεύθυνος για αυτό ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 42' αλλά είχε και την "ευγενική χορηγία" του Τζο Χαρτ ο οποίος δεν αντέδρασε καθόλου σωστά και άμεσα (το φάουλ ήταν πίσω από τα 30 μέτρα) και αντί να τη διώξει σε κόρνερ την έστειλε με μπουνιές στην αριστερή γωνία του.

Αμέσως μετά το γκολ της Ουαλίας ακολούθησε μάλιστα "έκρηξη" από τους χρήστες του διαδικτύου εις βάρος του Τζο Χαρτ, με τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι να δέχεται αυστηρή κριτική για το γκολ που δέχτηκε από τον Μπέιλ.

"Τι χτύπημα. Τρομερό αλλά ο γκολκίπερ κατά τη γνώμη μου πρέπει να το βγάλει", ήταν το σχόλιο του Άγγλου άσου Τζόι Μπάρτον για την επίμαχη φάση με την οποία η Ουαλία μπήκε μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ