EURO

Πανηγυρισμοί σε όλη τη Γαλλία για την πρόκριση

Πανηγυρισμοί σε όλη τη Γαλλία για την πρόκριση

Ο Γκριεζμάν οδήγησε τη Γαλλία στον τελικό του Euro 2016 κι έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς σε όλη την επικράτεια της διοργανώτριας χώρας. (videos)

Από την πρωτεύουσα, Παρίσι, και την πόλη όπου διεξήχθη ο ημιτελικός με τη Γερμανία, Μασσαλία, μέχρι τη Χάβρη, τη Νίκαια και την Τουλούζη. Ο Αντουάν Γκριεζμάν με δυο δικά του γκολ, οδήγησε την "τρικολόρ" στον τελικό του Euro 2016, το οποίο διεξάγεται στη Γαλλία, κι έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς σε συμπατριώτες του σε διάφορες πόλεις.

Στη Fan Zone στη γαλλική πρωτεύουσα, κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, χιλιάδες Γάλλοι φίλοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μετά τη λήξη ματς και την τρομερή πρόκριση επί της Γερμανίας:

Στη Χάβρη, οι Γάλλοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης και δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου τόσο μετά το πρώτο γκολ του Γκριεζμάν όσο και μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ριτσόλι:

Ίδια ατμόσφαιρα και στην Τουλούζη. Γαλλικές σημαίες ανεμίζουσες και συνθήματα από τους Γάλλους της πόλης που βλέπουν τον Γκριεζμάν και την "τρικολόρ" να προελαύνουν ακάθεκτοι:

Και στη Νίκαια, οι Γάλλοι είδαν τον Γκριεζμάν να νικά τον Νόιερ δύο φορές σε γιγαντοοθόνη σε κεντρικό σημείο της πόλης. Το τι έγινε, μπορείτε να το ακούσετε...

Στη Μασσαλία, δεν είχαν όλοι την τύχη για είναι στο "Βελοντρόμ". Οι υπόλοιποι συγκεντρώθηκαν στην πόλη του γαλλικού Νότου και πανηγύρισαν λες και ήταν στο γήπεδο:

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ