EURO

Ο Μπαλοτέλι στηρίζει Πελέ!

Italian forward Mario Balotelli celebrates after scoring during the penalty shoot out of the Euro 2012 football championships quarter-final match England vs Italy on June 24, 2012 at the Olympic Stadium in Kiev.     AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE        (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/GettyImages)
Italian forward Mario Balotelli celebrates after scoring during the penalty shoot out of the Euro 2012 football championships quarter-final match England vs Italy on June 24, 2012 at the Olympic Stadium in Kiev. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/GettyImages) AFP/GETTY IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν βρίσκεται μέχρι στιγμής στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε για την εθνική Ιταλίας, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να αποθεώσει τον Γκρατσιάνο Πελέ για το γκολ του κόντρα στη Μάλτα.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, με τον πρώην τεχνικό της Γιουβέντους να μετράει "4 στα 4" από τότε που ανέλαβε στο τιμόνι της "σκουάντρα ατζούρα".

Τελευταίο "θύμα" για τους γείτονες (αν και απογοήτευσαν με την συνολική τους απόδοση) ήταν η Μάλτα την οποία νίκησαν 1-0 χάρη σε γκολ του Γκρατσιάνο Πελέ, ο οποίος σκόραρε μάλιστα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Την ίδια ώρα ο Μάριο Μπαλοτέλι παραμένει εκτός εθνικής ομάδας, αν και βασικός φορ στο Euro 2012 και στο Mundial 2014, και πασχίζει να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Μη νομίζει όμως κανείς ότι δεν βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του έστω και νοερά. Αυτό τo απέδειξε με τη φωτογραφία του Πελέ που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram λίγο μετά το γκολ, κάνοντας το εξής σχόλιο: "Άξια Ιταλία! Πολύ άξιος Πελέ, συνεχίζουμε έτσι"!

Σημειώνεται πως τα δύο επόμενα ματς της Ιταλίας είναι τον Νοέμβριο με Κροατία και Αλβανία, διάστημα στο οποιό ο "Super Mario" ξέρει καλά πως χρειάζεται να ανεβάσει στροφές με τη Λίβερπουλ αν θέλει να βρεθεί στη λίστα των "εκλεκτών" του Κόντε.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μπαλοτέλι στο Instagram:

Ο Μπαλοτέλι στηρίζει Πελέ!
TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ