EURO

Ο Μαραντόνα στηρίζει Αγγλία και "καρφώνει" τον Κόντε

Ο Μαραντόνα στηρίζει Αγγλία και "καρφώνει" τον Κόντε

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν θεωρεί πως η Ιταλία είναι μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2016 ελέω... Αντόνιο Κόντε ενώ αντίθετα εξέφρασε τη συμπάθειά προς την εθνική Αγγλίας.

Η Αργεντινή έχει, παραδοσιακά, κόντρα, με την Αγγλία όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Ντιέγκο Μαραντόνα να εκφραστεί με καλά λόγια για τα "τρία λιοντάρια" ενόψει της έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Γαλλία, ενώ αντίθετα έριξε τις... σπόντες του για την Ιταλία του Κόντε.

"Μου αρέσει η Αγγλία, έχει ένα σωρό δυνατούς παίκτες και ο Ρούνεϊ με ενθουσίαζε πάντα. Το Βέλγιο μου αρέσει επίσης επειδή παίζει πολύ καλά. Η Γαλλία είναι ισχυρή και παίζει εντός έδρας, το ίδιο δυνατοί είναι Γερμανία και Ισπανία αλλά θα έχουμε και μία μεγάλη έκπληξη", δήλωσε ο Μαραντόνα στην ιταλική "Repubblica", για να εκφράσει στη συνέχεια την ανησυχία του για την Ιταλία.

"Είδα το τελευταίο της φιλικό στην τηλεόραση. Είστε μία ομάδα που δύσκολα αντιμετωπίζεστε αλλά περνάτε μία κρίση όσον αφορά στην παραγωγή ταλέντων. Είναι αδύνατο να προβλέψω πού μπορεί να φτάσει, όμως δεν πιστεύω ότι θα πάει πολύ μακριά.

Θα περάσει από τον πρώτο γύρο, μετά δεν ξέρω. Υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος που λέγεται Κόντε. Έχει ήδη υπογράψει στην Τσέλσι και οι παίκτες είναι ένας κόσμος λίγο παράξενος.

Εάν ο Κόντε πάει και τους εξηγήσει τι πρέπει να κάνουν, κάποιος θα μπορούσε ίσως να απαντήσει: μίστερ, εσείς σκέφτεστε την Τσέλσι και εμείς περισσότερο το Euro. Το μυαλό του Κόντε βρίσκεται αλλού, οι ατζούρι πρέπει να δώσουν τα πάντα για τη σημαία και για τους οπαδούς που τους αγαπούν και τους ακολουθούν αλλά όχι για τον προπονητή τους".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ