EURO

Ο Κατσουράνης στηρίζει Σάντος για την κούπα

Ο Κατσουράνης στηρίζει Σάντος για την κούπα

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Euro 2016, ο Κώστας Κατσουράνης έστειλε μέσω Twitter τις ευχές του στον Φερνάντο Σάντος για την κατάκτηση του τροπαίου με την εθνική Πορτογαλίας.

Ο Κώστας Κατσουράνης έχει συνεργαστεί με τον Φερνάντο Σάντος τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην εθνική Ελλάδας διατητρώντας πολύ καλή φιλία με τον πρώην προπονητή του, και σε κάθε ευκαιρία εξωτερικεύει την εξαιρετική άποψη που έχει για τον Πορτογάλο.

Το ίδιο έκανε και την ημέρα του τελικού του Euro 2016 όπου ο Σάντος βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητικής του καριέρας, με τον Έλληνα πρώην διεθνή άσο να στέλνει τις ευχές του στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου του Euro 2016 κόντρα στην οικοδέσποινα του τουρνουά, Γαλλία.

"Καλή επιτυχία σ' έναν σπουδαίο άνθρωπο πάνω απ' όλα", ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο "Κατσούρ", το οποίο εκτός από τα ελληνικά είναι γραμμένο και στην πορτογαλική γλώσσα.

Σημειώνεται πως ανάρτηση στο Twitter είχε κάνει και λίγο μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στον τελικό όπου αναφέρθηκε στους Φερνάντο Σάντος και Μπρούνο Άλβες λέγοντας: "Δύο καλοί μου φίλοι στον τελικό, συγχαρητήρια!!!"



Ευχές και από Μπρούνο Τσιρίλο

Λίγη ώρα μετά τον Κατσουράνη, ένας ακόμα παίκτης ο οποίος έχει δουλέψει στην Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος (σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), ο Μπρούνο Τσιρίλο, θέλησε να ευχηθεί στον Πορτογάλο τεχνικό ενόψει του τελικού: "Καλή επιτυχία κόουτς", έγραψε στο Twitter ο Ιταλός.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ