EURO

Ο Κασίγιας αφήνει Ντε Χέα στον πάγκο

Ο Κασίγιας αφήνει Ντε Χέα στον πάγκο

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Κασίγιας στην Ρεάλ, έστω και έναν χρόνο μετά, καθώς θα μείνει με Μουρίνιο στην ManUtd, αλλά θα του παραχωρήσει την θέση του στο ματς της Ισπανίας με την Κροατία

Ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας είναι πια ο Νταβίντ Ντε Χέα, δεν δέχτηκε γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Euro 2016, ίσως όμως στην 3η αγωνιστική με την Κροατία έρθει η ώρα του μεγάλου αρχηγού, του Ίκερ Κασίγιας δηλαδή.

Περίπου 9 μήνες πριν, στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, η Ρεάλ είχε συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα, όμως η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς δεν έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες πριν την λήξη της διορίας!

Προοριζόταν για αντικαταστάτης του Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος πήγε στην Πόρτο και τελικά η Ρεάλ έμεινε με βασικό τον Κέιλορ Νάβας. Η ομάδα της Μαδρίτης πήρε το Champions League και ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να παραμείνει Νο1 ο Νάβας.

Η Ρεάλ έτσι δεν ενεργοποίησε την συμφωνία που είχε με την Γιουνάιτεντ, συμφωνία για απόκτηση του Ντε Χέα μέχρι τις 15 Ιουνίου με 35.000.000 ευρώ, το ποσό που είχε συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι.

Δεν είναι μόνο πως η Ρεάλ είναι ικανοποιημένη με τον Κέιλορ Νάβας, αλλά και το γεγονός πως ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο. Θέλει φυσικά τον Ντε Χέα στο τέρμα και ο Ισπανός πορτιέρε βλέπει πως με τον Πορτογάλο τεχνικό η ομάδα μπορεί ξανά να πρωταγωνιστήσει.

Μπορεί να μην πήρε την θέση του στην Ρεάλ, την πήρε όμως στην εθνική Ισπανίας. Η "Furia Roja" νίκησε Τσεχία και Τουρκία, χωρίς να δεχτεί γκολ, έτσι ήρθε η πρόκριση στους "16".

Με ήττα από την Κροατία θα χαθεί η πρωτιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Βιθέντε ντελ Μπόσκε δεν έχει εμπιστοσύνη στον Κασίγιας. Έτσι, αναμένεται ο αρχηγός να είναι βασικός κόντρα στους Κροάτες, για να πάρει συμμετοχή σε ένα ακόμη Euro και εν συνεχεία ο Ντε Χέα να επιστρέψει για τα νοκ-άουτ.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ