EURO

Νέοι μπελάδες για Ρόι Κιν

Νέοι μπελάδες για Ρόι Κιν

Κατηγορίες επίθεσης σε συμπατριώτη του οπαδό αντιμετωπίζει ο βοηθός ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιρλανδίας, Ρόι Κιν, μετά από καταγγελία. Ποια η θέση της ομοσπονδίας της χώρας.

Καταγγελίες Ιρλανδού πολίτη ότι δέχθηκε επίθεση από τον Ρόι Κιν με αφορμή την υπογραφή βιβλίου από τον πρώην αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έξω από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η εθνική ομάδα της χώρας, 48 ώρες πριν το παιχνίδι με τη Σκωτία, ερευνώνται από την αστυνομία.

Ο Ρόι Κιν, βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιρλανδίας, κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε συμπατριώτη του, όταν ο δεύτερος του ζήτησε να του υπογράψει ο πρώτος ένα αντίγραφο του βιβλίου του, στο ξενοδοχείο Links του Πορτμάρνοκ λίγο μετά την προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Ο καταγγέλλων την επίθεση σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, διεκομίσθη στο νοσοκομείο, με το συμβάν να είναι υπό διερεύνηση.

Η ίδια η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιρλανδίας, την Τετάρτη το βράδυ, με μία λακωνική δήλωση, υποστήριξε ότι ο ίδιος ο Ρόι Κιν, κάλεσε την Αστυνομία.

"Μετά από δημοσιεύματα περί του συμβάντος στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η εθνική Ιρλανδίας, ξεκαθαρίζουμε, ότι ήταν ο ίδιος ο Ρόι Κιν που κάλεσε την Αστυνομία. Ο Μάρτιν Ο Νιλ και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι πλήρως ενήμεροι για τις συνθήκες του περιστατικού και ο Ρόι Κιν, έχει την πλήρη στήριξή τους."

Η Αστυνομία εξετάζει το συμβάν με βάση το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, "ένας που διάβαζε το βιβλίο του Ρόι Κιν, ζήτησε ο δεύτερος να του το υπογράψει, αυτός είπε όχι, και ανταλλάχθηκαν κάποιες κουβέντες"

Η Ιρλανδία φιλοξενείται από τη Σκωτία την Παρασκευή, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro2016 με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο "Celtic Park" της Γλασκώβης.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ