EURO

Μπήκε στο κλαμπ των "εκλεκτών" ο Αλκάθερ

Μπήκε στο κλαμπ των "εκλεκτών" ο Αλκάθερ

Βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στο Λουξεμβούργο, ο Πάκο Αλκάθερ πέτυχε ένα ξεχωριστό ρεκόρ στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Πάκο Αλκάθερ έγραψε ιστορία στο Λουξεμβούργο καθώς με το γκολ που σημείωσε έγινε μόλις ο πέμπτος παίκτης όλων των εποχών για την εθνική Ισπανίας που σκοράρει και στους τρεις πρώτους επίσημους αγώνες του με τη φανέλα με το εθνόσημο.

Η αρχή στο σκοράρισμα έγινε στο ντεμπούτο του με τη "φούρια ρόχα" απέναντι στην ΠΓΔΜ και ακολούθησαν τα εκτός έδρας παιχνίδια με Σλοβακία και Λουξεμβούργο, για να προσθέσει έτσι ο άσος της Βαλένθια το όνομά του δίπλα σε εκείνα των Λάνγκαρα, Θάρα, Γκάρατε και Κάρλος.

Σημειώνεται πως ο τελευταίος εν ενεργεία παίκτης που έχει σκοράρει και στα τρία πρώτα παιχνίδια του με την εθνική Ισπανίας είναι ο Φερνάντο Γιορέντε, με την διαφορά ωστόσο να είναι πως δεν ήταν και τα τρία επίσημα.

Ο τότε "πύργος" της Αθλέτικ Μπιλμπαό είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του στη φιλική ήττα της Ισπανίας με 4-1 από την Αργεντινή ενώ ακολούθως είχε βρει δίχτυα στις νίκες με Λιθουανία (2 γκολ) και Σκωτία στο δρόμο προς το Euro 2012.

Ισπανία - ΠΓΔΜ (5-1)

Σλοβακία - Ισπανία (2-1)

Λουξεμβούργο - Ισπανία (0-4)

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ