EURO

Κάρολ: "Μεγάλη προσοχή στον Μήτρογλου"

Κάρολ: "Μεγάλη προσοχή στον Μήτρογλου"

Ο Ρόι Κάρολ, μίλησε στο Sport24.gr για τον αγώνα με την Εθνική μας ομάδα στο Φάληρο. Τι λέει για Μήτρογλου, Εθνική, Καραϊσκάκη και Ολυμπιακό. Η διάψευση για την πρόσφατη δήλωση για τους Έλληνες φιλάθλους.

Μια πολυσχιδής προσωπικότητας, ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, ένας τερματοφύλακας με αξιοπρόσεκτη διαδρομή και πολύ αγαπητός στη χώρα μας.

Το βράδυ της Τρίτης (14/10, 21:45) θα βρεθεί σε ένα γνώριμό του περιβάλλον, αντιμετωπίζοντας την Εθνική μας ομάδα για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016 και θα προσπαθήσει να την σταματήσει. Αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε...

Ο Ρόι Κάρολ -περί ου ο λόγος- βρίσκεται στην Ελλάδα με τη Βόρεια Ιρλανδία και μίλησε στο Sport24.gr για την αναμέτρηση στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και όχι μόνο. Ο 37χρονος γκολκίπερ αναφέρθηκε στον Κώστα Μήτρογλου, στο ελληνικό κοινό, στους στόχους της ομάδας του, στα συναισθήματά του και στην "γαλανόλευκη".

Κάρολ: "Μεγάλη προσοχή στον Μήτρογλου"

Ερωτηθείς ο νυν γκολκίπερ της Νοτς Κάουντι για το ποιους ξεχωρίζει από την Εθνική μας και θεωρεί ότι είναι οι πιο επικίνδυνοι, απάντησε πως "ο Κώστας Μήτρογλου είναι εξαιρετικός σκόρερ και πέρυσι είχε πολύ καλές παρουσίες στο Champions League, ενώ έχει σκοράρει και φέτος. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, διότι είναι επικίνδυνος μπροστά, αλλά όλοι οι Έλληνες παίκτες είναι εξαιρετικοί. Άλλωστε, η Εθνική σας έπαιξε και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Όταν ρωτήθηκε για το τι εννοούσε με πρόσφατη δήλωσή του ότι πρέπει η ομάδα του να κάνει τους Έλληνες φιλάθλους να στραφούν απέναντι στην Εθνική μας, εξήγησε ότι "ποτέ δεν το είπα αυτό. Εγώ το μόνο που είπα, ήταν να τους κάνουμε να σιγήσουν, διότι είναι πολύ παθιασμένοι, ειδικά στα πρώτα λεπτά των αγώνων. Ξέρω και το Καραϊσκάκη, γι' αυτό και πρέπει να τους κάνουμε να μην φωνάζουν".

DERBY, UNITED KINGDOM - JANUARY 07:  Roy Carroll of Derby County gestures during the Carling Cup Semi Final 1st Leg match between Derby County and Manchester United at Pride Park on January 07, 2009 in Derby, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
DERBY, UNITED KINGDOM - JANUARY 07: Roy Carroll of Derby County gestures during the Carling Cup Semi Final 1st Leg match between Derby County and Manchester United at Pride Park on January 07, 2009 in Derby, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας του σε αυτό το ματς και στον όμιλο γενικότερα, ο Κάρολ είπε στο Sport24.gr ότι "είμαστε μια μικρή χώρα και δεν μπορούμε να βλέπουμε πολύ μακριά. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο στόχος μας πλέον είναι το επόμενο ματς, αυτό με την Ελλάδα στο Καραϊσκάκη. Μετά, θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Όσο για το τι θέλουμε από την αναμέτρηση με την Ελλάδα, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα".

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια, στο Καραϊσκάκη. Ο ίδιος εξήγησε: "Ανυπομονώ γι' αυτό το παιχνίδι. Περιμένω πως και πως την επιστροφή μου και να δω αγαπημένους φίλους στο γήπεδο. Πέρυσι, δεν έπαιζα και γι' αυτό ανυπομονώ να παίξω στο παιχνίδι. Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές εδώ με τον Ολυμπιακό".

Κάρολ: "Μεγάλη προσοχή στον Μήτρογλου"
PHOTOGRAPH: ANDREAS PAPAKONSTANT

Τέλος, η άποψή του για την Εθνική μας είναι πως "είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει αλλάξει πλέον προπονητή, αλλά προκρίθηκε στο Μουντιάλ, είναι στις μεγάλες διοργανώσεις και έχει μεγάλη ποιότητα".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ