EURO

"Καμπάνα" για Ιταλία και Κροατία

Flares thrown by supporters burn on the field of play during the Euro 2016 qualifying soccer match between Italy and Croatia, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 16, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni) Italy Croatia Euro Soccer
Flares thrown by supporters burn on the field of play during the Euro 2016 qualifying soccer match between Italy and Croatia, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 16, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni) Italy Croatia Euro Soccer AP

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των Κροατίας και Ιταλίας για τα επεισόδια στην αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro2016, συν μία αγωνιστική μερικώς κεκλεισμένων των θυρών για τους Βαλκάνιους.

Τα επεισόδια στην αναμέτρηση των εθνικών Κροατίας και Ιταλίας για τα προκριματικά του Euro 2016, δεν πέρασαν ατιμώρητα από την UEFA, που επέβαλλε πρόστιμο στις δύο ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, με τους Κρόατες να πρέπει επιπλέον να δώσουν το επόμενο παιχνίδι τους, με το γήπεδο (μερικώς, για την ακρίβεια 8.000 θέσεις θα παραμείνουν κενές στο "Μάξιμιρ") κεκλεισμένων των θυρών.

Το μάρμαρο πλήρωσε πιο ακριβά η Κροατία που τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ, πέρα από τη μία αγωνιστική (συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με την εθνική Νορβηγίας στις 28 Μαρτίου) μερικώς κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αντίθετα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας θα πληρώσει ένα πρόστιμο της τάξης των 13.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων στο "San Siro" του Μιλάνου, είχε διακοπεί από ρίψη κροτίδων και άλλων αντικειμένων εκ μέρους των Κροατών οπαδών.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ