EURO

Ιμπραχίμοβιτς: "Εάν είχα πρόβλημα, ο Κιελίνι θα ήταν στο νοσοκομείο"

Ιμπραχίμοβιτς: "Εάν είχα πρόβλημα, ο Κιελίνι θα ήταν στο νοσοκομείο"

Η εθνική Σουηδίας απογοήτευσε για ένα ακόμη ματς και στο επίκεντρο των κριτικών βρέθηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τις αρνητικές "πρωτιές" του. Τι δήλωσε για τον Τζόρτζιο Κιελίνι.

Η Σουηδία βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Euro 2016, καθώς μετρά μόλις ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. Και μάλιστα, χωρίς να έχει κάνει ούτε ένα σουτ στο στόχο, στα ματς με Ιταλία και Ιρλανδία.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο σταρ και καλύτερος παίκτης των Σουηδών έχει απογοητεύσει στο τουρνουά, δεδομένων και των προσδοκιών. Μάλιστα, οι αριθμοί αποτελούν αδιάψευστοι μάρτυρες τούτου.

Ιμπραχίμοβιτς: "Εάν είχα πρόβλημα, ο Κιελίνι θα ήταν στο νοσοκομείο"

Σύμφωνα με τη στατιστική, ο Ζλάταν έχει κάνει τα περισσότερα φάουλ (6) στη διοργάνωση μέχρι τώρα, ενώ έχει υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ και τις περισσότερες φορές. Συνολικά οκτώ. Βέβαια, αναμένοντας τον Ζλάταν να ανακοινώσει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό σε συλλογικό επίπεδο, κανείς δεν θα περίμενε από αυτόν να μην έχει καμία τελική προσπάθεια μετά από 180 αγωνιστικά λεπτά.

Μάλιστα, ο Σουηδός ρωτήθηκε στη μεικτή ζώνη, μετά την αναμέτρηση με την Ιταλία, για το μαρκάρισμά του από τον Τζόρτζιο Κιελίνι κι απάντησε ότι... εάν είχε όντως πρόβλημα με τον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, τώρα ο αμυντικός της "σκουάντρα ατζούρα" θα ήταν στο νοσοκομείο.

"Σε αυτού του τύπου τα ματς, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια 90 λεπτών. Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Εάν είσαι προσεκτικός μόνο για 89 λεπτά, αρκεί μια ευκαιρία κι έρχεται το γκολ. Εάν είχα πρόβλημα με τον Κιελίνι, θα ήταν στο νοσοκομείο".

IMPOSSIBLE? F*** YOU I AM ZLATAN! Το νέο μπλουζάκι των footshirts το είδατε;





TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ