EURO

Η αποθέωση του ευτυχισμένου Αφελάι

Η αποθέωση του ευτυχισμένου Αφελάι

Προπονητής και παίκτες της Ολλανδίας αποθέωσαν τον Ιμπραχίμ Αφελάι για την εμφάνισή του με το Καζακστάν. Τα σχόλια του ίδιου μέσω instagram.

Η Ολλανδία τα χρειάστηκε απέναντι στο Καζακστάν, αλλά γλίτωσε τη γκέλα χάρη και στην πολύ καλή εμφάνιση του Ιμπραχίμ Αφελάι. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επανήλθε στην βασική 11άδα των "οράνιε" προσφέροντας γκολ και ασίστ στο τελικό 3-1.

"Τον ξέρω πολύ καλά και γνωρίζω τι μπορεί να κάνει. Είναι καλό που μετά από μια δύσκολη περίοδο ξαναβρίσκει το δρόμο του. Παίζει σε μία μεγάλη ομάδα, επιπέδου Champions League και αυτό είναι σωστό γι' αυτόν", σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας, Γκους Χίντινγκ.

"Ήταν διπλή λύτρωση και γι' αυτόν και για μας. Ξέρω πόσες δυσκολίες πέρασε και έπρεπε να επιστρέψει. Πέτυχε το νικητήριο γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ίμπι. Πέρασε πολλά και τώρα είναι ξανά πίσω στην κορυφή", σημείωσε ο φίλος του, Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Με τη σειρά του ο Χούντελααρ μίλησε για το δικό του γκολ (σ.σ. το 1-1) στο οποίο "έκανε μία ωραία μπαλιά ο Αφελάι και ήταν εύκολο να σκοράρω".

Στον ερυθρόλευκο παίκτη αναφέρθηκε και ο Λιρόι Φερ: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ίμπι, γιατί μετά από πολύ καιρό που έλειψε λόγω τραυματισμών πέτυχε ένα τόσο σημαντικό γκολ. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν, είναι καλό για την ομάδα. Φανταστική στιγμή, δεν μπορώ να το περιγράψω".

Οι φωτογραφίες στο instagarm

Mε δύο φωτογραφίες στο instagram σχολίασε την επιστροφή του και ο ίδιος ο Αφελάι.

Στην πρώτη δημοσίευση ανέβασε την εμφάνισή του σημειώνοντας πως "είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας". Στην δεύτερη επέλεξε φωτογραφία στην οποία πανηγυρίζει με τον Φαν Πέρσι. Το σχόλιό του; "Ολλανδία-Καζακστάν με τον αδερφό μου Φαν Πέρσι. Πολύ ευτυχισμένος με την απόδοση της ομάδας. Ανυπομονώ για την επόμενη αναμέτρηση με την Ισλανδία τη Δευτέρα".

Tην ίδια φωτογραφία είχε επιλέξει νωρίτερα και ο Φαν Πέρσι χαρακτηρίζοντας επίσης αδερφό του τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Laden

Very happy to be back with the National team! #Oranje

Weergeven op Instagram



Φόρτωση...

Netherlands-Kazakhstan with my bro @robinvanpersie very happy with the team performance. Looking forward to our next challenge vs Iceland on Monday

Προβολή στο Instagram



Laden

Netherlands-Kazakhstan with my bro @ibrahimafellay

Weergeven op Instagram

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ