EURO

Η πιο μεγάλη μέρα της Κύπρου, μέχρι την επόμενη

Η πιο μεγάλη μέρα της Κύπρου, μέχρι την επόμενη

Απόψε η εθνική Κύπρου δίνει το σπουδαιότερο ματς στην ιστορία της, ελπίζοντας πως το Νοέμβρη θα δώσει δύο ακόμη πιο κρίσιμα. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον... τελικό με την Βοσνία, δείτε την πιθανή ενδεκάδα

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι το πιο κρίσιμο ματς στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, ελπίζοντας σε έναν μήνα η μεγαλόνησος θα δώσει δυο ακόμη σπουδαιότερα ματς.

Η Κύπρος απόψε υποδέχεται στις 21:45 στο "ΓΣΠ" την Βοσνία, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση με 14 βαθμούς, ενώ το Ισραήλ είναι στην 4η με 13 βαθμούς.

Στην 5η θέση είναι οι Κύπριοι με 12 βαθμούς, έτσι με νίκη προσπερνούν στους Βόσνιους, αλλά για να τερματίσουν στην 3η θέση πρέπει και το Ισραήλ να μη νικήσει στο Βέλγιο.

Οι Βέλγοι είναι αδιάφοροι, αλλά δύσκολα θα χάσουν στην έδρα τους από τους Ισραηλινούς, ενώ διαιτητής του ματς των Βρυξελλών είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Στο "ΓΣΠ" ο διαιτητής θα είναι ο Άγγλος, Άντονι Τέιλορ, όχι βέβαια πως έχει σημασία αυτό, ενώ αν τελικά η Κύπρος τα καταφέρει θα παίξει μπαράζ στα μέσα Νοέμβρη με αντίπαλο που θα μάθει στην κλήρωση της 18ης Οκτωβρίου.

Εισιτήρια τέλος, μία αλλαγή στην 11άδα

Το ΓΣΠ θα είναι κατάμεστο, καθώς έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια, όμως κάποιοι ίσως φανούν τυχεροί τελευταία στιγμή, καθώς στα εκδοτήρια θα υπάρχουν μερικά εισιτήρια που θα επιστρέψει η UEFA από αυτά που είχε πάρει για τις ανάγκες της.

Η πιο μεγάλη μέρα της Κύπρου, μέχρι την επόμενη

Όσον αφορά στην 11άδα της Κύπρου, ο Πάμπος Χριστοδούλου αναμένεται να παρατάξει την ίδια κατά τα 10/11 με αυτή που έφερε το "διπλό" στο Ισραήλ.

Η μία αλλαγή αναμένεται να είναι η είσοδος του Κώστα Χαραλαμπίδη δεξιά στο κέντρο, αντί του 19άχρονου Ανδρέα Μακρή.

Όσον αφορά στην Βοσνία, έχει 3 νίκες στις τελευταίες 4 αγωνιστικές και μία ήττα στο Βέλγιο, ενώ υπάρχει αγωνία με τον Έντιν Τζέκο, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Όλοι στην Κύπρο φυσικά γνωρίζουν καλά πόσο δύσκολο είναι το ματς, καθώς απέναντι υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες όπως οι Τζέκο, Ιμπίσεβιτς, Πιάνιτς και Λούλιτς.

Η βαθμολογία

1. Βέλγιο 20 (21-4)

2. Ουαλία 18 (9-4)

3. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 14 (14-10)

4. Ισραήλ 13 (15-11)

5. Κύπρος 12 (14-14)

6. Ανδόρα 0 (4-34)

Τελευταία αγωνιστική (13/10)

Βέλγιο - Ισραήλ

Κύπρος - Βοσνία

Ουαλία - Ανδόρα

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ