EURO

Δεν έμεινε ευχαριστημένος ο Λεβ

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 4 : Germany's head coach Joachim Low during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match at Maracana in Rio de Janeiro, Brazil on July 4, 2014. (Photo by Metin Pala/Anadolu Agency/Getty Images)
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 4 : Germany's head coach Joachim Low during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match at Maracana in Rio de Janeiro, Brazil on July 4, 2014. (Photo by Metin Pala/Anadolu Agency/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Γιόακιμ Λεβ δήλωσε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών της Γερμανίας στον αγώνα με το Γιβραλτάρ.

Η Γερμανία νίκησε 4-0 το Γιβραλτάρ στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2016 και έφθασε τους 7 βαθμούς στον όμιλο. Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο προπονητής των "πάντσερ" Γιοακίμ Λεβ, δήλωσε ανικανοποίητος από την απόδοση των παικτών του, κυρίως στο 2ο ημίχρονο.

" Δεν είμαι ευχαριστημένος με το 4-0. Περίμενα περισσότερα από τους παίκτες μου ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Δεν είχαμε ρυθμό, σταματήσαμε να τρέχουμε και δεν βάλαμε δύσκολα στους αντιπάλους μας. Γι΄αυτό λέω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση.

Το φιλικό με την Ισπανία θα είναι διαφορετικό. Έχουν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, είναι πιο επιθετικοί και καλύτερη ποιότητα ατομικά. Απέναντι στο Γιβλαρτάρ είχαμε ορισμένα προβλήματα. Δεν είμαστε στο επίπεδο των προκριματικών που θα ήθελα.

Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά όταν επιστρέψουμε στις υποχρεώσεις των προκριματικών τον ερχόμενο Μάρτη. Δεν εντυπωσιάστηκα από το Γιβραλτάρ. Έχουν μάθει να αμύνονται στα τελευταία παιχνίδια. Πάντα παίζουν με αυτό τον τρόπο. Γίνονται καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι αλλά αν παίζαμε όπως μπορούμε θα είχαμε βάλει περισσότερα γκολ".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ