EURO

Το μήνυμα... πίστης του Σάντος ενόψει Euro!

Το μήνυμα... πίστης του Σάντος ενόψει Euro!
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος αναλύει τη φιλοσοφία που διέπει τον ίδιο και την Εθνική ομάδα μέσω ενός εντυπωσιακού video που δημιουργήθηκε ενόψει της συμμετοχής της "γαλανόλευκης" στο επικείμενο Euro. Δείτε τον.

O ΟΠΑΠ δημιούργησε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Σάντος, ενόψει της 3ης συνεχόμενης παρουσίας της Ελλάδας σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, και όπως φαίνεται η έμπνευσή των ανθρώπων του Οργανισμού ήταν καθόλα πετυχημένη.

Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια του video ο Πορτογάλος τεχνικός αναλύει τη φιλοσοφία που τον διακατέχει δίνοντας παράλληλλα το σύνθημα ότι η Ελλάδα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο της.

"Για εμένα το ποδόσφαιρο είναι το σπουδαιότερο άθλημα του κόσμου. Για 90 λεπτά δεν υπάρχουν αδύναμα ή δυνατά κράτη, άγνωστα ή γνωστά ονόματα, φτωχότεροι ή πλουσιότεροι λαοί, μικρές ή μεγάλες χώρες.

Υπάρχει μόνο το πάθος να παλέψεις μέχρι το τέλος. Με οποιονδήποτε αντίπαλο. Σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Μόνο τότε βγαίνεις νικητής, ακόμα και αν χάσεις έναν αγώνα.

Και όπως πολύ καλά ξέρουμε στην Ελλάδα, καμία φορά μπορείς να πετύχεις έως ένα θαύμα", αναφέρει χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Το μήνυμα του Φερνάντο Σάντος

Το μήνυμα του Σάντος (Making Of)

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ