EURO

Κλόζε: "Είμαστε σε μεγάλη φόρμα"

Κλόζε: "Είμαστε σε μεγάλη φόρμα"

Σίγουρος ότι ο ημιτελικός με την Ιταλία θα έχει διαφορετικό φινάλε απ'ότι είχε εκείνος του Μουντιάλ του 2006 με τη "σκουάντρα ατζούρα", εμφανίστηκε ο Μίροσλαβ Κλόζε.

"Πέρασαν έξι χρόνια από εκείνη την ήττα. Αυτή η Γερμανία είναι εντελώς διαφορετική και είμαι πεπεισμένος πως και το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό.

Η Ιταλία; Οι κατάσκοποί μας την έχουν παρακολουθήσει δύο φορές, ξέρουν ποια είναι τα δυνατά και αδύνατά τους σημεία", τόνισε ο μπόμπερ της Εθνικής Γερμανίας (64 γκολ) και συνέχισε:

"Εάν η Γερμανία παίξει ως Γερμανία μπορούμε να νικήσουμε. Είμαστε σε μεγάλη φόρμα και από ψυχολογική άποψη, αυτό είναι το μοναδικό που μετράει. Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρελθόν;"

Όσον αφορά δε στο αν περιμένει να είναι στο αρχικό σχήμα στον ημιτελικό της Βαρσοβίας την ερχόμενη Πέμπτη (28/6), με δεδομένο ότι τη θέση του κλασικού φορ τη διεκδικεί και ο Μάριο Γκόθεθ, ο άσος της Λάτσιο δήλωσε:

"Υποθέτω ότι θα είμαι βασικός και προετοιμάζομαι για αυτό. ΄Εχω πει πολλές φορές ότι η Γερμανία έχει δύο μεγάλους επιθετικούς και για τον ομοσπονδιακό τεχνικό η επιλογή είναι πάντα δύσκολη".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ