EURO

Πίρλο: "Ιταλία όπως... Γιουβέντους"

Πίρλο: "Ιταλία όπως... Γιουβέντους"

Ο Αντρέα Πίρλο ξεκαθάρισε ότι στόχος της Ιταλίας είναι η είσοδος στην 4άδα του Euro και εξέφρασε την πίστη ότι η "σκουάντρα ατζούρα" μπορεί να μιμηθεί τη φετινή Γιουβέντους.

"Ο στόχος αυτής της ομάδας είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Αυτή η εθνική μπορεί να τα καταφέρει, δεν είμαστε μέσα στα φαβορί αλλά συμφωνώ με τον Μπουφόν ότι ο στόχος πρέπει να παραμείνει η είσοδος στην πρώτη τετράδα", τόνισε ο μέσος της Γιουβέντους και συνέχισε:

"Βλέπω φαβορί την Ισπανία, είναι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου. Είναι πάντα πολύ δυνατή, θα πρέπει να της δείξουμε τον μέγιστο σεβασμό.

Υπολογίζω όμως και τις Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία. Αυτή η εθνική μπορεί να μοιάσει στη Γιουβέντους επειδή έχει την εσωτερική δύναμη για να φτάσει μέχρι τέλους".

Όσον αφορά στο δικό του μέλλον στην Εθνική Ιταλίας, δήλωσε: "Στη Μίλαν πίστευαν ότι είμαι τελειωμένος και όμως είμαι ακόμα εδώ. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω μέχρι το Μουντιάλ του 2014, θα δούμε αν θα είμαι ακόμα χρήσιμος, εάν θα είμαι ακόμα μέσα στις κλήσεις.

Τώρα σκέφτομαι μόνο αυτό το Euro. Έχουμε ποιότητα. Διασκεδάζουμε που παίζουμε μαζί και έχουμε πείνα, αυτά είναι τα δυνατά μας σημεία".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ