EURO

Παρελθόν ο Σμούντα από Πολωνία

Polish headcoach Franciszek Smuda gestures during the Euro 2012 championships football match between the Czech Republic and Poland on June 16, 2012 at the Municipal  Stadium in Wroclaw. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN        (Photo credit should read ODD ANDERSEN/AFP/GettyImages)
Polish headcoach Franciszek Smuda gestures during the Euro 2012 championships football match between the Czech Republic and Poland on June 16, 2012 at the Municipal Stadium in Wroclaw. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN (Photo credit should read ODD ANDERSEN/AFP/GettyImages) AFP/GETTY IMAGES

Ο Φραντίσεκ Σμούντα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου πως δεν θα συνεχίσει να είναι ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας μετά τον αποκλεισμό στο Euro 2012

Δεν θα συνεχίσει να είναι ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας ο Φραντίσεκ Σμούντα, όπως επιβεβαίωσε ο 63άχρονος στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την Τσεχία.

Η Πολωνία αποκλείστηκε μετά την ήττα από την Τσεχία και πήρε τελικά την τελευταία θέση του ομίλου, αν και υπήρχε αισιοδοξία για κάτι καλύτερο, καθώς αγωνιζόταν στην χώρα της.

Το συμβόλαιο του Σμούντα ολοκληρώνεται μετά την διοργάνωση και σίγουρα το να συνέχιζε στον πάγκο μετά τον αποκλεισμό δεν ήταν πολύ πιθανό.

"Νομίζω πως αυτή η ομάδα έχει σημειώσει πολύ μεγάλη πρόοδο και νομίζω ότι θα συνεχίζει να προοδεύει στα προκριματικά του Μουντιάλ που ακολουθούν", τόνισε ο Σμούντα.

"Δεν χρειάζεται να υποβάλω την παραίτησή μου, το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τώρα, έτσι δεν χρειάζεται να πως ότι παραιτούμαι".

"Οι Τσέχοι ήταν εξαιρετικοί, έκαναν καλύτερο ματς. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούμε να το συγκρίνουμε με το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Ελλάδα".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ