EURO

Με Ζαμόρα η εθνική Αγγλίας

Με Ζαμόρα η εθνική Αγγλίας

Ο Μπόμπι Ζαμόρα είναι αυτός που κάλεσε ο Φάμπιο Καπέλο στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας αντί του τιμωρημένου, Γουέιν Ρούνεϊ, για το ματς με την Ελβετία για τα προκριματικά του Euro 2012

Ο Μπόμπι Ζαμόρα δεν έκανε καλή χρονιά φέτος, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές βρήκε τον καλό του εαυτό και οι εμφανίσεις του επιβραβεύτηκαν.

Ο Φάμπιο Καπέλο κάλεσε τον 26άχρονο στράικερ της Φούλαμ, καλύπτοντας το κενό του τιμωρημένου, Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ οι υπόλοιποι 3 επιθετικοί είναι οι Ντάρεν Μπεντ, Πίτερ Κράουτς και Τζερμέιν Ντεφόου.

Από την Φούλαμ κλήθηκε και ο 25άχρονος τερματοφύλακας, Ντέιβιντ Στόκντεϊλ, ενώ επέστρεψε ο πρώην αρχηγός, Ρίο Φέρντιναντ και αναμένεται να είναι βασικός με τον Τζον Τέρι (νέος αρχηγός), καθώς δεν κλήθηκε ο Μάικλ Ντόσον της Τότεναμ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες

Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Σκοτ Κάρσον (Γουέστ Μπρομ), Ντέιβιντ Στόκντεϊλ (Φούλαμ)

Αμυντικοί

Λέιτον Μπέινς, Φιλ Τζαγκιέλκα (Έβερτον), Γκάρι Κέιχιλ (Μπόλτον), Άσλεϊ Κόουλ, Τζον Τέρι (Τσέλσι), Ρίο Φέρντιναντ (Μάντσεστερ Γ.), Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ), Τζόλεον Λέσκοτ (Μάντσεστερ Σίτι), Κάιλ Γουόκερ (Άστον Βίλα)

Μέσοι

Γκάρεθ Μπάρι, Άνταμ Τζόνσον, Τζέιμς Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Μάικλ Κάρικ (Μάντσεστερ Γ.), Στιούαρντ Ντάουνινγκ, Άσλεϊ Γιανγκ (Άστον Βίλα), Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι), Σκοτ Πάρκερ (Γουέστ Χαμ), Θίο Γουόλκοτ, Τζακ Γουΐλσιρ (Άρσεναλ)

Επιθετικοί

Ντάρεν Μπεντ (Άστον Βίλα), Πίτερ Κράουτς, Τζερμέιν Ντεφόου (Τότεναμ), Μπόμπι Ζαμόρα (Φούλαμ)

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ