EURO

"Κλειστά" χαρτιά από τον Σάντος

"Κλειστά" χαρτιά από τον Σάντος
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος δεν άνοιξε ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης (14/6) τα χαρτιά του για την ενδεκάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Ρωσία

Αποστολή στην Πολωνία: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Περίπου μια ώρα κράτησε και η προπόνηση της Πέμπτης (14/6) για την Εθνική μας ομάδα στο Λεγκιόνοβο με τον Φερνάντο Σάντος να κρατάει "κλειστά" τα χαρτιά του για την ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με την Ρωσία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα (καθώς για ακόμη μια ημέρα οι παίκτες προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς) και όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Τσεχία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αυτοί ήταν οι Σαλπιγγίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Κατσουράνης, Φορτούνης, Τοροσίδης, Καραγκούνης, Χολέμπας και Φωτάκης.

Οι υπόλοιποι, Νίνης, Μαλεζάς, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου, Παπασταθόπουλος, Μάκος, Τζαβέλλας, Γκέκας, Φετφατζίδης έκαναν ασκήσεις και ταχύτητες σε μικρό χώρο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (15/6) θα γίνει το πρωί (12.00 ώρα Ελλάδος) πάλι στο Λεγκιόνοβο και όχι στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Ο λόγος είναι πως η UEFA, έστειλε οδηγία στις ομάδες να μην χρησιμοποιούν τα γήπεδα των αγώνων για προπονήσεις, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας (8.15 ώρα Ελλάδος), ο Φερνάντο Σάντος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Εθνικό Στάδιο, ενώ εκ μέρους των παικτών το παρών θα δώσουν οι Φάνης Γκέκας και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ