EURO

Κατσουράνης: "Δύσκολο να το περιγράψεις"

Κατσουράνης: "Δύσκολο να το περιγράψεις"
INTIME SPORTS

Οι Έλληνες διεθνείς δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει τι έχουν κάνει σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη και όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου της Κυριακής (17/6)

Αποστολή στην Πολωνία: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Ο Κώστας Κατσουράνης δεν μπορεί αν περιγράψει με λέξεις αυτό που έζησε το βράδυ του Σαββάτου, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς μας.

Ο μέσος της Εθνικής παράλληλα αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην Ελλάδα τονίζοντας πως την πρόκριση αυτή την ήθελε και ο θεός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης:

Πως αισθάνεσαι και τι ώρα κοιμήθηκε: " Κοιμήθηκα πολύ αργά όπως όλοι, τα συναισθήματα είναι δύσκολο να τα περιγράψεις με λέξεις. Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει, είναι η δεύτερη φορά που περνάμε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό είναι ένας άθλος για την Ελλάδα".

Για το ματς με την Ρωσία: " Έγινε εάν καλό ματς από την πλευρά μας ειδικά στον αμυντικό τομέα. Κλείσαμε τους χώρους όσο μπορούσαμε δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα βάλαμε το γκολ και και καταφέραμε πολύ καλά".

Επόμενη πρόκληση για την Ελλάδα: " Επόμενη πρόκληση είναι το επόμενο παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα και έχουμε και εμείς τις πιθανότητές μας", είπε και πρόσθεσε:

"Θέλαμε να δώσουμε χαρά σε όλους στην Ελλάδα, για την φανέλα αυτή όλοι μας δίνουμε τα πάμντα, κανείς δεν βάζει τον εαυτό του από πάνω,. Είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε χαρά σε όλους, έστω και για λίγο να ξεφύγουν από τα προβλήματά τους".

Αν προτιιμά κάποιον αντίπαλο στους "8": " Δεν έχουμε κάποια προτίμηση, είτε είναι η Γερμανία είτε μια άλλη ομάδα για εμάς είναι το ίδιο. Είναι ένας προημιτελικός, ένα παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την δουλειά μας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος".

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την φιλοξενία των Πολωνών: "Είμαστε πολύ καλά εδώ στην Πολωνία από θέμα φιλοξενίας, όσο για τους οπαδούς μας στο γήπεδο είναι λίγοι, αλλά μας ακολουθούν παντού και είναι σημαντικό να είναι μαζί μας και να τους δίνουμε χαρά".

" Δεν ψάχναμε επιβεβαίωση. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα και δικαίως φτάσαμε στους οκτώ.

Πάθος είχαμε και στα τρία παιχνίδια. Στο ματς με την Ρωσία κάναμε άμυνα όλοι μαζί ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάτι που δεν κάναμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Έτσι οι Ρώσοι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί" και πρόσθεσε:

" Νιώθω περήφανος για όλους, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου όλο το τιμ και όταν είσαι έτσι σου δίνει και ο θεός. Ο θεός μας έδωσε την πρόκριση".

Αν πιστεύει στην πρόκριση: " Ναι το πιστεύουμε και μετά την νίκη από τη Ρωσία πήραμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το πιστεύουμε, αλλά και μόνο που φτάσαμε στους 8 είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα".

Για την διαιτησία: " Είναι το τρίτο ματς που αδικηθήκαμε και στο πέναλτι πήρε κάρτα και ο Καραγκούνης. Δύο άσχημα μαζί. Κάποιος πρέπει να το κοιτάξει αυτό. Τρίτο ματς που αδικούμαστε"

Για το πριμ του Ι. Σαββίδη: " Από ευγένεια και μόνο τον ευχαρίστησα τον κ.Σαββίδη για το πριμ Γιατί γράφτηκε από δημοσιογράφο ότι σκέφτομαι το 1 εκατομμύριο και παίζω για αυτό".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ