EURO

Ο Γερμανός κατάσκοπος και το μαλ*κας του Καραγκούνη

Ο Γερμανός κατάσκοπος και το μαλ*κας του Καραγκούνη

Νέα πρόκληση της Bild παραμονές του προημιτελικού. Έστειλε "κατάσκοπο" στο ξενοδοχείο της εθνικής. Ο Γερμανός δημοσιογράφος περνά απαρατήρητος και γράφει για τους καφέδες των Ελλήνων, τα τσιγάρα του Σάντος και τον Καραγκούνη να λέει συνεχώς μαλ... στο κινητό του!

Ο άνθρωπος της Bild κατάφερε να εισβάλει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της εθνικής Ελλάδας δίχως να γίνει αντιληπτός.

Όπως αναφέρει διαμαρτυρήθηκε πως δεν διαθέτει μπαλκόνι το δωμάτιο του και έτσι με έξτρα κόστος 9 ευρώ βρέθηκε δίπλα από το δωμάτιο του Φερνάντο Σάντος.

Ο Γερμανός ρεπόρτερ καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην εθνική ομάδα βγάζοντας μάλιστα κρυφά και φωτογραφίες!.

Για την μουσική που ακούνε οι διεθνείς, τα τσιγάρα του Σάντος, την ώρα που κοιμούνται οι ποδοσφαιριστές αλλά και την βόλτα που έκαναν στον πάρκο!

Εντύπωση έκανε στον κατάσκοπο της Bild το γεγονός πως ο Γιώργος Καραγκούνης μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο ανέφερε συνεχώς την λέξη μαλ...

Ο Γερμανός κατάσκοπος και το μαλ*κας του Καραγκούνη

Χαρακτηριστικά γράφει για την ελληνική ομάδα στη Bild:

" Νιώθω σαν τον… 007. Μένουν στο ξενοδοχείο Warszawianka που είναι τεσσάρων αστέρων και 38 χιλιόμετρα μακριά από τη Βαρσοβία.

Εδώ ετοιμάζονται οι Ελληνες πριν από τον προημιτελικό. Ζω εδώ τώρα ως ο Δούρειος Ίππος της «Bild»…και το δίκλινο δωμάτιο μου κοστίζει 93 ευρώ ανά διανυκτέρευση...

Η ομάδα έχει το δικό της ξενοδοχείο στην περιοχή. 30 άνδρες ασφάλειας, δύο σε κάθε όροφο. Επειδή έχω να πάω. Παραπονιέμαι επειδή δεν έχω μπαλκόνι.

Ο Γερμανός κατάσκοπος και το μαλ*κας του Καραγκούνη

Τα τσιγάρα του Φερνάντο Σάντος

Για 9 € περισσότερα μπορώ να αποκτήσω ένα και το κάνω. Τώρα ζω δίπλα στον Φερνάντο Σάντος. Νέος γείτονάς μου, ο προπονητής της Ελλάδας.

Από το μπαλκόνι μου μπορώ να δω πώς ο Σάντος καπνίζει στο μπαλκόνι του. Ένα ακόμα και ένα ακόμα. Μανιώδης καπνιστής. Ωχ, Γιόγκι! Θα έχεις πρόβλημα αν η ελληνική 'μηχανή' δουλεύει το ίδιο καλά όπως καπνίζει ο προπονητής της... Ακόμα και στα διαλείμματα καπνίζει μέσα στο αυτοκίνητο, έμαθα από έναν Έλληνα πληροφοριοδότη. Ο Φερνάντο είναι Πορτογάλος.

Ο καφές

Η πιο δύσκολη δουλειά μεταξύ των Ελλήνων είναι η μηχανή του καφέ. Έχουν δύο από αυτές στην περιοχή τους. Κάποιος μπορεί να πιει καπουτσίνο και latte, και στην άλλη μηχανή κανονικό καφέ. Δουλεύουν συνεχώς.

Ο τυπικός παίκτης της Ελλάδας κυκλοφορεί με μπλε και άσπρη μπλούζα, μπλε και άσπρη φόρμα προπόνησης και γένια τριών ημερών. Προφανώς οι Έλληνες τα αφήνουν να μεγαλώσουν μέχρι να αποκλειστούν.

Ο Γερμανός κατάσκοπος και το μαλ*κας του Καραγκούνη

Τα τραγούδια του Γκέκα

Βλέπω τον Φάνη Γκέκα, επιθετικός της Bundesliga (Μπόχουμ, Λεβερκούζεν, Χέρτα, Φρανκφούρτη). Ο Γκέκας έχει τα ακουστικά στα αυτιά του και ακούει μουσική στο iPhone του. Τραγουδάει κιόλας.

Μπορώ να πάρω φωτογραφίες με το τηλέφωνό μου. Ξαφνικά, έρχεται ο μπάρμαν και θέλει να μάθει ποιος είμαι. Εχω καμουφλάζ… οδοντίατρου (άσπρο μπλουζάκι, άσπρο σορτς και άσπρα αθλητικά παπούτσια) έτοιμο να αποκαλυφθεί; Ιδρώνω.

Πρέπει να παραμείνω ψύχραιμος. Προσποιούμαι ότι είμαι από την… Ρωσία και μουρμουράω 'τίποτα, καπίσι'. Ο υπάλληλος απομακρύνεται.

Τα "γαλλικά" του Καραγκούνη

Ξαφνικά, κάποιος φωνάζει στην πίσω αυλή. Τρέχω έξω, κοιτάω γύρω από τη γωνία και βλέπω τον Γιώργο Καραγκούνη (ο αρχηγός είναι 35 ετών).

Αυτός ουρλιάζει στο κινητό του. Λέει συνέχεια τη λέξη μαλ... . Ένας Έλληνας φίλος μου λέει πως το μαλ... στα γερμανικά σημαίνει κάτι σαν: 'Φίλα μου τον κώλο'.

Αυτός που φώναζε δεν θα είναι την Παρασκευή στον αγωνιστικό χώρο. Ο Mαλ... - Καραγκούνης είναι τιμωρημένος".

Από την αναφορά του δεν γλίτωσε ούτε ο Γιώργος Σαμαράς.

Η βόλτα και το ξενύχτι

"Το απόγευμα ο Γιώργος Σαμαράς είναι στο πάρκο. Αυτός που βάζει βερνίκι παπουτσιών στα μαλλιά του και ξεχωρίζει. Είναι εντυπωσιακό:

Οι Ελληνες έχουν τρελή διάθεση. Περπατούν αγκαζέ στο πάρκο για να μιλήσουν πολύ και γελάμε ακόμα περισσότερο. Και τη νύχτα; Έως τη 1 δεν παραμονεύουν στο λόμπι. Κανένας Έλληνας εκεί, όλοι κοιμούνται. Ακόμη και η καφετιέρα έχει ένα διάλειμμα".

Δείτε το video με πλάνα του Γερμανού "κατασκόπου" από το ξενοδοχείο της εθνικής.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ