EURO

Έχασε τη ζωή του για το Euro!

Έχασε τη ζωή του για το Euro!

Ένας 26χρονος Κινέζος, "άρρωστος" με το ποδόσφαιρο, έχασε τη ζωή του μένοντας ξύπνιος για 11 συνεχόμενα βράδια ώστε να παρακολουθήσει τα ματς του Euro 2012! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sanxiang Metropolis", τοπικής εφημερίδας της Χουνάν (επαρχία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στη Νοτιοκεντρική Κίνα), ο 26χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην Τσανγκσά από τη μητέρα του μετά από έναν 11ήμερο ποδοσφαιρικό μαραθώνιο, με το "κύκνειο άσμα" του να έρχεται μετά τη νίκη της Ιταλίας επί της Ιρλανδίας στις 18 Ιουνίου .

Η διαφορά ώρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας σήμαινε ότι όλα σχεδόν τα ματς του Euro 2012 είχαν ώρα έναρξης στην Κίνα γύρω στις 3 μετά τα μεσάνυχτα και τελείωναν το πρωί, με το συγκεκριμένο "πρόγραμμα" αγώνων να στοιχίζει σε αυτό τον άνδρα την ίδια τη ζωή του...

Όπως ανέφερε η εφημερίδα, ο 26χρονος ήταν μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανεπιστημίου του και δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας πριν από το τουρνουά, του οποίου η πρώτη σέντρα έγινε στις 8 Ιουνίου με την αναμέτρηση Πολωνία-Ελλάδα.

"Εμείς ξεκουραζόμασταν περιστασιακά αλλά εκείνος παρακολουθούσε καθημερινά και δεν έχανε ούτε έναν αγώνα", δήλωσε στην "Sanxiang Metropolis" ένας από τους φίλους του, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι οι ομάδες που υποστήριζε ήταν η Αγγλία και η Γαλλία.

Το Ιταλία-Ιρλανδία ( 2-0 για τη "σκουάντρα ατζούρα" με σκόρερ Κασάνο και Μπαλοτέλι ) ήταν δυστυχώς το τελευταίο ματς που είδε ο Κινέζος οπαδός, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η μητέρα του επιχείρησε να τον ξυπνήσει για δείπνο για να διαπιστώσει πως είχε φύγει από τη ζωή

"Η υγεία του ήταν σε καλή κατάσταση. Αλλά με το να μένει ξύπνιος όλη τη νύχτα και να κοιμάται ελάχιστα εξασθένησε το ανοσοποιητικό του σύστημα, ενώ με το να καπνίζει και να πίνει την ώρα που έβλεπε ποδόσφαιρο επιδεινώθηκε η κατάστασή του.

Εάν αντικαθιστάς το νερό με τη μπύρα δεν είναι κάτι καλό. Το αλκοόλ προκαλεί ζημιά στον οργανισμό", τόνισε ένας από τους γιατρούς του νοσοκομείου όπου διακομίσθηκε ο 26χρονος άνδρας για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

"Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ