EURO

Εκτός Εθνικής Πολωνίας Πέτσκο και Βασιλέβσκι λόγω μέθης

Εκτός Εθνικής Πολωνίας Πέτσκο και Βασιλέβσκι λόγω μέθης

Μεθυσμένοι πιάστηκαν Πέτσκο και Βασιλέβσκι όταν συνεπλάκησαν με οδηγό ταξί στη Γερμανία και μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Αμφότεροι αναμένεται να βρεθούν εκτός Εθνικής ομάδας.

Εκτός Εθνικής Πολωνίας, αντίπαλος της Εθνικής μας στο προσεχές Εuro, αναμένεται να βρεθούν ο μέσος της Κολωνίας Σλάβομιρ Πέτσκο και ο αμυντικός της Άντερλεχτ Μαρτσίν Βασιλέβσκι.

Οι δύο παίκτες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με οδηγό ταξί ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης και ο προπονητής της εθνικής Πολωνίας Φράντισεκ Σμούντα δήλωσε ότι οι δύο παίκτες βρίσκονται ουσιαστικά εκτός εθνικής.

" Δεν θα κλείσω τα μάτια σε αυτή την κατάσταση. Μετά από αυτό το επεισόδιο έκλεισαν μόνοι τους το δρόμο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δεν έχουν καμία πιθανότητα να τους συμπεριλάβω στην αποστολή. Σαν δεν ντρέπονται. Για πολλοστή φορά έγιναν θέμα στον γερμανικό Τύπο εξ αιτίας επεισοδίου που δημιούργησαν με αφορμή την αγάπη τους για το αλκοόλ"

Συγκεκριμένα, οι δύο Πολωνοί διεθνείς μετά το τέλος του αγώνα Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης σε κατάσταση προχωρημένης μέθης προσπάθησαν να χτυπήσουν έναν οδηγό ταξί. Ο οδηγός μετέφερε τους δύο άντρες στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα,απο όπου και έγινε γνωστό το περιστατικό. Το πρωί της Κυριακής ο Πέτσκο,που ήταν και ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου,αφέθηκε ελεύθερος.

Η τιμωρία του παίκτη ήταν άμεση από την διοίκηση της Κολωνίας,του επιβλήθηκε πρόστιμο 25.000 ευρώ και απαγόρευση στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Το κλίμα για τους παίκτες είναι πλέον πολύ βαρύ και στην εθνική αλλά και στους συλλόγους τους.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ