EURO

Δεν Νικάτε Τσέχοι !

Δεν Νικάτε Τσέχοι !
INTIME SPORTS

Οι φίλαθλοι της Ελλάδας γι' άλλη μια φορά βρήκαν τον τρόπο να συνδυάσουν την ένταξη της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με το ματς στην Τσεχία. Δείτε το πανό.

Στην άκρη έχουν βάλει για λίγο τα προβλήματά τους οι Έλληνες φίλαθλοι και όσο βρίσκονται στην Πολωνία, δεν χάνουν την ευκαιρία να φωνάξουν δυνατά και να στηρίξουν τον Φερνάντο Σάντος και τους ποδοσφαιριστές του.

Οι συμπατριώτες μας, δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζουν την άποψή τους για τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα στην Ελλάδα, μέσα από τον αθλητισμό και συγκεκριμένα κάποιο πανό.

"Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

Μην ξεχνάτε το πανό που ανέβηκε στο ματς της πρεμιέρας με τους Πολωνούς και αφορούσε την ΕΕ και το ΔΝΤ, αλλά και την μπλούζα που ήταν αφιερωμένη στον Αλέξη Τσίπρα.

Η... φαντασία του Έλληνα όμως, δεν σταματά ποτέ και πουθενά και λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Τσεχία, κάποιοι ευρηματικοί φίλαθλοι έκαναν μετέτρεψαν το ΔΝΤ στο.. Δεν Νικάτε Τσέχοι!

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ